Напишете дума/думи за търсене

Една сутрин тя се събуди различна

Една сутрин тя се събуди различна. Бе спряла да се фокусира върху това кой е с нея, срещу нея или в средата. Защото осъзна, че най-важно е да има самата себе си. Тя приключи с всичко онова, което й отнемаше спокойствието.

Това бе денят, в който животът й се промени. И не заради мъж или работа, а защото осъзна, че животът е прекалено кратък, за да оставяш ключа от щастието си в нечий чужд джоб.

Отсега нататък тя реши, че ще живее най-добрия си живот. Започна да се фокусира върху себе си. Влюби се в това, което е. Разбра, че има толкова много мечти, цели, амбиция и страст за нови преживявания. Научи се да поема рискове и да има смелост да излезе извън комфортната си зона.

Отсега нататък тя реши, че ще преследва нещата, които я правят щастлива. Започна да преследва нещата, които хранят душата й. Спря да мисли какво правят околните или какво мислят за нея. Защото точно сега животът й бе пълен с мир и светлина. Животът й бе пълен с вяра и надежда. Защото една сутрин тя се събуди различна и започна да живее най-добрия си живот.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ