Напишете дума/думи за търсене

Деси Банова- Плевнелиева: Това, което може да ти даде едно бебче, никой не може да ти даде

Росен и Деси Плевнелиева Снимка: Йордан Симеонов

Много съм щастлива, много съм заредена. Това, което може да ти даде едно бебче, никой не може да ти го даде. Това заяви Деси Банова-Плевнелиева в предаването "На кафе" по NOVA.

Отдавам добрата си форма на това, че аз кърмя, а това помага за фигурата на жената. Освен това се хранят здравословно и с бебчо правим упражнения. Смятам, че когато човек е вътрешно щастлив той може да постигне всичко и му личи, споделя още тя.

Винаги съм харесвала това име и за момче, и за момиче. Но ми беше странно и двете деца да са Йоан и Йоана. Споделих го с Росен и той го хареса. После казахме и на каката и тя беше щастлива, че ще е кръстена на нея, разказа още Деси.

При различни посещения в чужбина се случи така, че при влизане в катедрала първото, което виждах беше Свети Йоан. Най-интересното е, че Йоан се роди на 1 октомври, а тогава се чества Свети Йоан Кукузел. Той си е дошъл с името, смята Банова- Плевнелиева.

Много съм щастлива. Йоана е почти на 8 и разликата им е голяма. По-скоро ми помага, много му се радва и иска да си играят, сподели още синоптичката.

Банова сподели, че Коледа ще отпразнуват вкъщи в тесен семеен кръг, а за Нова Година ще посетя Банско.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ