Напишете дума/думи за търсене

Чудото на акад. Хлебаров при разширени вени и хемороиди

ВАРИКСИН е българско откритие на билкова основа, което се препоръчва от специалистите при разширени вени и хемороиди. Комбинацията от невен, левурда, хмел, босилек и жълт кантарион вложени в продукта съдейства за поддържане еластичността и здравината на кръвоносната система, по-конкретно на вените и венозните клапи.

Билките участват активно в процесите на растеж на епитела и възстановяване на кожата, подпомага подобряване еластичността на кръвоносните съдове, съдействат за оттичане на задържаните течности в организма, с което допълнително намалява тежестта и дискомфорта, особено в долните крайници.

Д-р Недков, обяснява:

По време на кариерата си съм се занимавал с много случаи на пациенти, страдащи от разширени вени и хемороиди. Има продукти на основата на растителни екстракти, даващи очевидно добри резултати и са алтернатива на операцията. Такъв продукт е и течната формула ВАРИКСИН.

Продуктът е създадена от нашия виден Акад. Хлебаров и това само по себе си говори много за него. След използване на ВАРИКСИН от моите пациенти мога да свидетелствам неговата ефективност. Видимо състоянието на техните вени се подобрява, болката и дискомфортът изчезват, добър естетичен ефект се усеща още през първия месец. Препоръчително е терапията да продължи 3 последователни месеца. Тази билкова комбинация съдържа 300% повече активни компоненти, които са причина за бързите резултати при премахването на разширени вени, подуване и спазми на прасците, както и ефективно сгъване и прибиране на хемороидите. Във вид на течна формула, активните вещества са още по-концентрирани и се абсорбират много по-бързо. Благодарение на това те действат незабавно след прием.

ВАРИКСИН свива и успокоява възпалените вени, прибира хемороидите и облекчава паренето и болката, възстановява тъканите и ускорява оздравителния процес. Отличен е за профилактика на кръвоносната система.

Поръчайте сега 3 бр. ВАРИКСИН на промоционална цена от 72 лв. (пълен курс на терапия) + Безплатна доставка и подарък книжка “Лечебните билки на България”. След края на кампанията продуктът се предлага на редовна цена от 49 лв. за опаковка.

Обадете се още днес на тел. 0877 72 10 40 или поръчайте онлайн на www.biotica.bg