Напишете дума/думи за търсене

Кои ще бъдат най-популярните бебешки имена по света през 2050 г.

Експертите по тенденции в избора на бебешки имена често споделят своите прогнози за това кои ще бъдат популярни след година или две.

Но изследователите от “Nameberry” наскоро решиха да отидат още по-далеч и да надникнат три десетилетия в бъдещето. “Nameberry” е най-големият сайт в света за избор на име. Първата книга на портала излиза през 1988 г. Казва се „Отвъд Дженифър и Джейсън“. Оттогава екипът предвижда тенденции – например имена, завършващи на O, имена, свързани природата или пък унисекс варианти.

Памела Редмънд, съосновател на Nameberry, казва пред световната медия “HuffPost”, че постоянно предизвикват себе си с предвиждане на предпочитанията на родителите във все по-далечни периоди. Стимул за това им дава фактът, че досега никога не са грешили в краткосрочните прогнози. “Избрахме 30 години напред, защото това е цяло едно ново поколение. Време, когато днешните бебета ще кръстят бебета”, допълва тя.

Редмънд отбеляза, че очаква повечето хора, които четат списъка, да не харесат предложенията, тъй като по-късните поколения са склонни да избират имена, които родителите им не биха.

Ние - от mama24.bg, също отбелязваме, че следващата класация се състои само от чуждестранни имена, поради факта, че не е изготвена от нас, а от американски изследователи. Прогнозите са за 2050 г. в световен мащаб.

СНИМКА: Juan Encalada
СНИМКА: Juan Encalada

Момичета

Елъри

Франклин

Ион

Лунароуз

Пандора

Пикси

Прейри

Вита

Уилоубай

Ксои

СНИМКА: Christian Bowen
СНИМКА: Christian Bowen

Момчета

Клемент

Флориан

Хейл

Хеликс

Изидор

Юпитер

Каноа

Оукс

Вижън

Уилбър

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ