Напишете дума/думи за търсене

Мило бебе, всеки ден ме учиш да живея

Moe скъпо бебе,

Имам чувството, че си с нас цял един живот, въпреки че не беше чак толкова отдавна, когато усетих първото ти ритниче малко под ребрата ми. Не беше никак далеч, когато притискаше корема ми и ме държеше будна нощем. Второто се случва все още от време на време!

Аз и баща ти прекарахме часове в разговори за теб. Питахме се на кого ли ще приличаш? Какъв ще бъде животът, след като се родиш? Готови ли сме да бъдем родители? И аз прекарах толкова много време в разговори с теб още преди да се беше появило на бял свят. Тогава все още беше едно безопасно прибрано в корема ми бебе. Най-сладкото и чакано бебе!

Докато се приближавах към термина, бях малко уплашена, но сякаш вълнението далеч надвишаваше страха. Докато те опознавах, имаше само едно нещо, което знаех без капка съмнение - ти си най-прекрасното, ценно и смислено нещо в живота ни!

Твоето зачеване беше най-хубавото решение в живота ни. Толкова много те искахме и чакахме! Няма да те лъжа - бяхме и леко нервни от отговорността. Да бъдем родители е нещо ОГРОМНО и все се чувствахме неподготвени. Но все пак се справихме! С баща ти станахме чудесен екип, а ти стана най-сладкото допълнение към нашата “банда”.

Едно от любимите ни неща е да гледаме как се събуждаш и започваш да се оглеждаш, опознавайки света. Докато отваряш очи и пред теб стоим аз или татко ти, сякаш казваш „познавам те“. Има толкова много неща, които предстоят за теб, мило бебче. Ние сме едва в началото на това диво пътуване, наречено живот.

Съмнявам се, че още можеш да осъзнаеш колко много означаваш за нас. Ти си моят свят, ти ме правиш по-добър човек. Понякога се усмихваш толкова невинно в съня си, така че може би знаеш повече, отколкото си мисля. Или пък просто сънуваш.

Ти ме учиш всеки ден, че животът е за живеене и ме караш да се стремя да бъда най-добрият човек, който мога да бъда. Пътят до тук не беше лесен, но честно казано не бих променила нито едно нещо. Направи ме не просто майка, а твоя майката. Ти си най-красивото и съвършено същество и съм толкова горда, че избра нас за твои родители.

Каквото и да избереш да правиш един ден, когото и да избереш да обичаш, татко ти и аз винаги ще бъдем най-големите ти фенове. Никога няма да се разочароваме от теб, защото си себе си.

Мога да кажа още много неща, но мисля, че няма думи, които да опишат огромната извираща любов от сърцето ми. Да бъда майка ме прави едновременно най-щастливата и най-уморена жена. Ти си най-ярката ми светлина!

С любов,

мама

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ