Напишете дума/думи за търсене

Топим мазнини без глад с 90-дневна билкова програма

Как да пречистим организма си след празниците и да свалим излишните килограми? За съжаление строгите диети не дават устойчиви във времето резултати. Нещо повече - свалените килограми понякога се връщат двойно с “йо-йо” ефекта. Експерти по здравословно хранене отбелязват, че е необходимо първо да пречистим черния дроб от натрупаните токсини от вредните храни и напитки. Втората стъпка е пречистването на дебелото черво от натрупани шлаки и мазнини по стените. Тези две стъпки са от ключово значение, за да започнете да топите излишното тегло.

Пречистеният черен дроб тонизира тялото и елиминира умората и хроничната отпадналост, организмът започва да работи нормално. Детоксикацията на дебелото черво пък води до по-бърз метаболизъм, което е ключово за свалянето на килограми.

90-дневната програма за отслабване на Biotica 1961 включва 3 продукта за понижаване на теглото, пречистване на организма и ускоряване на метаболизма.

Комбинацията на трите добавки по време на терапията гарантира максимални резултати, постигнати по изцяло здравословен начин. Програмата за отслабване на Biotica 1961 е основана на база най-честите проблеми, които се срещат при борбата с излишните килограми:

  • Имате висок апетит и трудно контролирате приема на храна в ежедневието;
  • Страдате от запек и подут стомах и имате забавен метаболизъм;
  • Черният ви дроб е пълен с токсини вследствие нездравословно хранене;

Хранителните добавки, включени в пакета, работят активно за разрешаване на описаните по-горе проблеми. Комбинираният прием на трите продукта гарантира здравословното понижаване на тегло, без да подлагате на риск вашето здраве.

Трите хранителни добавки, включени в програмата се приемат ежедневно, по 2 капсули на ден от всеки продукт. За максимални резултати, препоръчителният период на терапия е 90 дни (3 пакета).

Поръчайте сега “90-дневна програма за отслабване” на промоционална цена от 96 лв. и безплатна доставка, вместо за 145 лв. Заявете директно на тел.: 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg

  • Ключови думи: