Напишете дума/думи за търсене

Принцеса Шарлот не трябва да си има най-добър приятел

Принцеса Шарлот СНИМКИ: Ройтерс

Подготвително училище, в което е 6-годишната дъщеря на принц Уилям и Кейт Мидълтън, принцеса Шарлот, обезкуражава учениците да създават най-добри приятели.

Журналистката Джейн Мур наскоро сподели за училището Thomas’s Battersea, че "навсякъде има табели, на които пише "бъдете мили", това е духът на училището. Те не те насърчават да имаш най-добри приятели."

Мур обясни, че учебното заведение работи много усилено по въпроса децата да не се чувстват отхвърлени и освен фокус върху добротата, се съсредоточават и върху силните образователни ценности, предава Page Six.

„Една от политиките на училището е да не се раздават покани за детски партита, освен ако не са предвидени за гости всички деца от класа. Според мен това е доста добра идея, тъй като така няма да има такива, които да се почувстват изолирани“, тя каза.

Учебното заведение не се фокусира само върху учениците. Родителите също са насърчавани да участват и да бъдат част от общността.

Обучението там струва приблизително 26 000 долара годишно. Шарлот, която започна да посещава училището през 2019 г., се възползва от 1 000 долара отстъпка, тъй като брат й принц Джордж, също учи там, според Sun.

Thomas’s Battersea обучава деца на възраст от 4 до 13 години. Има специални часове като изкуство, балет, драма, музика и физическо възпитание.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ