Напишете дума/думи за търсене

Рецептата на руски феномен срещу всяка болежка

Елена Зайцева е най-известната билкарка в цяла Русия. Лечителката познава повече от 1100 вида билки и тяхното приложение при различни заболявания.

“Ако не искате да боледувате, изкопайте си от градината само три корена - репей, троскот и глухарче. Направете лечебна билкова смес и я пийте”, казва Елена Зайцева.

Билковият еликсир по нейна рецепта се произвежда и в България под името “БИОАКТАЛ”. Тинктурата от 100 мл е достатъчна за цял месец. Приемат се 2 пъти дневно по 40 капки, разтворени в 50 мл вода. Редовната цена на продукта е 42 лв., а само сега може да бъде поръчан с отстъпка за 19 лв. за опаковка. Препоръчителния период на терапия е 3 месеца.

“БИОАКТАЛ” поддържа всички органи в здравословно състояние. Укрепва имунната система, подпомага организма при възстановяване от вирусни инфекции, прочиства от токсини, преборва псориазис и екземи. Отлично повлиява хранителни разстройства и анорексия, подобрява апетита. Ефективен е при проблеми с опорно-двигателната система, ревматизъм, подагра, артрит, сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно, атеросклероза, белодробни заболявания, камъни в бъбреците и жлъчката, хепатит, диабет, чревни и други заболявания.

Фитотерапевтите препоръчват “БИОАКТАЛ” и за възстановяване на организма след хирургични интервенции, когато имунитетът и организмът са отпаднали. Продуктът е произведен по най-високите европейски стандарти, с напълно пречистени субстанции, без ГМО и без консерванти. “БИОАКТАЛ” щади стомаха и е подходящ дори при хора с язва и други стомашни неразположения. Съставът му е напълно достатъчен, за да подсигури на тялото пълния спектър от нужни вещества за правилно функциониране, дори и при повишени нужди на организма.

Поръчайте 3 опаковки на специална цена от 57 лв. вместо за 126 лв. Заявете на тел. 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg

Цялата продуктова гама на Biotica 1961 може да откриете и в специализирания магазин на адрес: София, бул. “Христо Ботев” №60

  • Ключови думи: