Напишете дума/думи за търсене

Жена роди момче,без да знае,че е бременна

Бебенцето е спасено от спешни медици

Чудо в Родопите!

Лекарите казали, че не може да си има дете

36-годишната Красимира роди живо и здраво момченце в банята, без да знае, че е била бременна девет месеца. Уникалният случай е от родопското село Припек, а родителите са на седмото небе от щастие.

"Много сме радостни! Детенцето вече е при нас, помагат ни за грижите от семейството", сподели пред "България Днес" развълнуваният баща на новороденото Борислав.

Благодарение на спешните медици от близкото градче Джебел пеленачето е спасено и след престой в болницата в Кърджали вече се намира при родителите си.

"Искам да изкажа моите сърдечни благодарности към тези хора, които спасиха детенцето ми, иначе то можеше и да не е живо", каза още пред вестника бащата.

Майката на детенцето е с епилепсия. От години Красимира вземала медикаменти срещу припадъците. Лекарите казали на семейството, че заради това жената едва ли ще има деца някога. Въпреки напълняването в корема нито тя, нито съпругът й, нито родителите подозирали за бременността й.

По време на 9-те месеца Нуша, както всички я знаят в околията, била пълна, но не й личало чак толкова много, споделят съселяните на двойката.

Припек се прочу
Припек се прочу

Дни преди раждането жената се оплаквала от болки в кръста. Семейството мислило, че има проблем с бъбреците. Родопчанката влязла в банята, където усетила, че раждането започва, и повикала съпруга си и майка си. Те пък незабавно потърсили екип на Спешна помощ.

Жената е пенсионерка по болест. Мъжът й Борислав работи в строителството. А чудото, което им с случило, направило безпределно щастливи цялата фамилия.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ