Напишете дума/думи за търсене

Тя е само на една година, а вече е посетила 31 страни (Галерия)

В Швейцария

Тя е на една година и вече е посетила 31 страни, разположени на четири различни континента, с авантюристичните си родители, които нямат планове в скоро време да се установят на едно място.

Родителите на Рей - Крис и Ерика Вебер, от дълго време пътешестват по света и продължават да живеят по същия начин, когато се появява дъщеря им.

Те я водят навсякъде - от Южна Африка до древния град Петра в Йордания. Хроника на всичките им приключения може да откриете на сайта им The Worldwide Webers, информира profit.bg.

"Ние обичаме да пътуваме, обичаме да виждаме нови места", казва Ерика за Travel + Leisure. "Пътуването със самолет за нас е като да отидем до IKEA през уикенда“, посочва още тя.

Ерика и Крис се срещат, когато и двамата живеят в Ню Йорк. Уморени от рутината на градския живот, те откриват възможности за работа в Сингапур и се преместват в чужбина. След това отиват в Йоханесбург, а в момента са се заселили в Женева.

Ерика признава, че пътуването с малки деца може да бъде трудно, но посочва, че Рей просто процъфтява при по-чести пътувания, опитвайки кухни от цял ??свят и виждайки, например, първите пингвини на плаж в Южна Африка.

Ерика препоръчва, за да направите пътуването по-лесно, да предвидите подходящи бебешки аксесоари за това, да се уверите, че то е възможно най-добре организирано и задължително да планирате свободно време без детето, макар и това да е само една вечеря в хотела.

"Пътуването с бебе наистина не се различава от много други аспекти на родителството, които изглеждат наистина трудна, докато не просто да ги направите", казва тя.

Рей Вебер Снимки: Фейсбук
Рей Вебер Снимки: Фейсбук
В Монако
В Монако
В Ирландия
В Ирландия

В Шотландия
В Шотландия
В Барселона, Испания
В Барселона, Испания

В Монако
В Монако
В Санторини, Гърция
В Санторини, Гърция

В Дубровник
В Дубровник

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ