Напишете дума/думи за търсене

Какви бебета очакват Клуни и Амал

Джордж Клуни и съпругата му Амал очакват близнаци, които ще се появят на бял свят  през юни.

Полът на бебетаат е различен и дватамата родители от семейство Клуни ще се сдобият сминиатюрни свои копия.

Майката на актьора Нина сподели, че ще става баба на момченце и момиченце.

Нина Клуни сподели, че наследниците на сина й ще бъдат от различен пол.

"Да, момче и момиче. Това ми казаха. Колко прекрасно! Съпругът ми и аз сме изключително развълнувани", каза бъдещата баба пред американския "Вог".

Пред списание People пък близък приятел до носителя на "Оскар" заяви, че Джордж е развълнуван, но и леко неспокоен от факта, че ще стане баща за пръв път на 55 години.

Бъдещата баба обаче е убедена, че синът й ще бъде чудесен баща.

"Не мога да се сетя за двама души, които биха били по-добри родители от тях. Вълнувам се за него. Тя е страхотна. Той удари джакпота. На всяко ниво. Тя е забележителна жена. Двамата ще са страхотни. Ще бъдат чудесни родители. Децата им са късметлии", добави актьорът Мат Деймън, който сподели, че когато Клуни му съобщил новината, той почти се разплакал.

Мат Деймън се пошегува в телевизионно шоу зад океана, че Джордж и съпругата му ще се сдобият с торбички под очите от безсъние.

"Той ми каза: "Е, ти имаш четири". И аз му отговорих: "Да, но не наведнъж. Направихме ги едно по едно. Не знам как някой прави близнаци. Тези безсънни нощи... и те са две? Няма начин. Но ще видим", пошегува се Деймън.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ