Напишете дума/думи за търсене

Жена в напреднала бременност танцува с медицински сестри в болница (ВИДЕО)

Амбър Буш преносвала плода с 1 седмица. Тогава някой й дал безумната идея, че трябва да танцува, за да роди по-бързо. В забавата се включват и медицинските сестри

Едно видео стана абсолютен хит в социалните мрежи зад Океана. На него се вижда как жена в напреднала бременност танцува в болницата заедно с медицински сестри. Историята, която се крие зад кадрите, предизвика както множество положителни коментари, така и доста отрицателни.

Жената от клипа се казва Амбър Буш. Към момента на заснемането тя преносвала бебето с 1 седмица над термина. Тя имала 6 см разкритие и очаквала с нетърпение появата на своята дъщеря Амелия. Водите й били изтекли и всички чакали щастливото събитие.

Тогава нейната дула Джесика Уейсбърд й дава, според мнозина, меко казано абсурден съвет. Тя й казва да започне да танцува, за да предизвика раждането. А след това заснема самия танц, в който участват и сестри. По ирония на съдбата малката Амелия се ражда на следващия ден. До този момент видеото е гледано над 10 милиона пъти.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ