Напишете дума/думи за търсене

Какъв характер ще има вашето бебе според часа на раждане

Родените от ранната утрин до следобяд са много амбициозни и имат големи шансове за лидерство в професионалната сфера. Така наречените "нощни деца" пък обичат да прекарват време сами със себе си.

Денонощието се разделя най-основно на 5 части, когато говорим за определяне на характер според часа на раждането. Първата част е от 00:00 ч. в полунощ до 04:00 ч. Втората - от 04:00 ч. до 08:00 ч. Третата - от 08:00 ч. до 16:00 ч. Четвъртата - от 16:00 ч. до 20:00 ч. Петата - от 20:00 ч. до 00:00 ч. в полунощ. Ето какво означава и раждането във всяка от тях.

00:00 ч. - 04:00 ч.

Ако сте дали живот на своето бебе в часовете след полунощ до 04:00 ч. сутринта,  ще имате дете, което вярва в силата на мечтите си и е със силен дух. То има невероятно въображение и ще го прилага в много аспекти в живота си. Ето защо децата, родени в тези часове, могат да бъдат чудесни творци. Те са и много чувствителни и искрени в отношенията си към околните. Ето защо ще бъдат много обичани от всичките си приятели и винаги ще са желана компания. Тези деца са много отговорни и повече от всичко искат да живеят живота си така, че родителите им да се гордеят с тях.

04:00 ч. - 08:00 ч.

Децата, родени в този часови интервал, са наистина много упорити от ранна възраст. Те са отказват трудно и следват докрай мечтите си. Независимо дали някой вярва в тях или не. Това са и хората, които са най-склонни да се справят с всяка трудност в живота, без да паднат духом.

Ако имате бебе, родено в тези часове, очаквайте да отгледате едно дете с вродена интелигентност, което е събрало в себе си много борбеност и трудолюбие.

 08:00 ч. - 16:00 ч.

Родените от ранната утрин до следобяд са много амбициозни и имат големи шансове за лидерство в професионалната сфера. Много проучвания доказват, че именно децата, които са се появили на бял свят в тези часове, стават успешни предприемачи или застават начело на големи корпорации. 

Вашето дете ще бъде много енергично, комуникативно и със сигурност ще е доста приказливо. В същото време децата, родени от 08:00 до 16:00 ч. са много раними и често драматизират някои ситуации повече, отколкото трябва. Така ще бъде и когато вече са големи хора.

16:00 ч. - 20:00 ч.

Ако вашето бебе попада в тази графа, то ви предстои да отгледате едно дете с неукротима воля и дух за успехи. Хората, родени в тези часове, са възможно най-енергични, социални и приятелски настроени. Ето защо вашето дете винаги ще бъде душата на компанията. Околните ще обожават присъствието му и ще забелязвате това още от много ранна възраст. Това са децата, които са любимци на всички - от възпитателки в градината, през учители в училищна възраст, до приятели и роднини, когато пораснат.

Дори понякога да ви изглежда, че детето ви е хаотично е действията си и е по-неорганизирано, отколкото ви се иска - не се тревожете. То вече има план в главата си, който следва стриктно. Няма защо да се притеснявате за бъдещето му.

20:00 ч. - 00:00 ч.

Така наречените "нощни деца" са с доминантна натура. Те са добри организатори. Атрактивни са от малки и именно това привлича всички погледи към тях.

Ако сте дала живот между 20:00 ч. и полунощ, трябва да сте спокойна, че отглеждате едно много самоуверено и вярващо с собствените си сили дете. Хората, родени в този интервал, са истински бойци, за които няма невъзможни неща. Това е детето, което е организатор на всяко събитие в класа и което всеки уважава. Така е, защото от малък вашият малчуган ще дава ясно да се разбере как трябва да се отнасят с него и ще респектира. 

Отличителна черта на децата, родени в този интервал, е това, че те обичат да прекарват време сами със себе си и имат свой собствен свят, в който се презареждат с енергия. Не се чудете, когато вашето мъниче е по-тихо от обичайно. То няма проблем, който го мъчи, а просто се е отдало на време само със себе си.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ