Напишете дума/думи за търсене

Това 8-месечно бебе има повече коса от всеки друг, когото познавате

Малката Бела Коул прави впечатление още с раждането си. Когато я вади от корема на майката по време на цезарово сечение, първите думи на хирурга са : "Боже! Колко много коса!"

Ако природата ви е дарила с гъста и дълга коса, със сигурност поне веднъж сте се чудили как точно да се справите с нея. Знаете ли кой още има такъв проблем? 8-месечната Бела Коул - бебе, която стана популярно в интернет, благодарение на изумителната си прическа.

Често мислят малкото момиченце за кукла. Не само, защото е все още е бебе, а и заради косата си, която изглежда толкова перфектна, че може да бъде сбъркана с изкуствена. Тя е тъмна, с плътен косъм, дълга до раменете и на вълни, като след издухване със сешоар при фризьор. Нейната майка - Филипа Рабитс, най-често я оформя на две опашки.

Всъщност малката Бела Коул прави впечатление още с раждането си. Когато я вади от корема на майката по време на цезарово сечение, първите думи на хирурга са : "Боже! Колко много коса!". Бързо момиченцето се превръща в атракция в болницата. Лекарите пък разказват, че никога не са виждали новородено с такава буйна прическа в практиката си.

Майката Филипа разказва в своя личен профил в социалните мрежи, че й отнема двойно повече време да се грижи за косата на дъщеря си, отколкото за своята собствена.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ