Напишете дума/думи за търсене

Внимание! Мама ще "изгуби" разсъдъка си

Има разлика между това мама да затваря очите си, защото си играете на криеница и това да ги затваря, защото я болят и има чувството, че вижда размазано.

Майка ли сте? Чувствали ли сте се някога все едно губите разсъдъка си? Ако се е случвало, нека просто ви кажа - разбирам ви. Да бъдеш майка е невероятно, но не във всички моменти. Децата също си имат своите лудости, а когато това се прибави към липсата на сън - вие просто можете да изгубите разсъдъка си.

Тази публикация е и за майките, и за тези, които обичат майките. Важна е за тези, които имат специална майка в живота си и искат да имат способността да видят, че тя е изтощена и е вече на ръба на силите си.

1. Виждате ли вените й да са по-изпъкнали?

Не знам къде точно се намират най-изпъкналите вени на майката във вашия дом, но моята е точно посредата на челото. Съпругът ми я нарича "ябълката на раздора". Когато тя започне да пулсира, усещам как главата ми вече няма никаква връзка с тялото.

Така че, огледайте се. Има ли вени, които да пулсират? Проверете първо врата и главата.

2. Мама затваря очи.

Нека бъда ясна. Има разлика между това мама да затваря очите си, защото си играете на криеница и това да ги затваря, защото я болят и има чувството, че вижда размазано. От тази гледна точка тя най-вероятно затваря очите си, защото си представя, че е на самотен остров с коктейл в ръка.

Бъдете толерантни към тези моменти. Ако сте съпруг, просто се заемете с грижата за децата. Няма да е приятно, ако в момента, в който отвори очи, пред себе си има човек, който задава въпрос. Вземете децата и просто излезте, играйте си с тях или им прочетете книжка. Оставете мама да се наслади на своя момент и да презареди батериите.

3. Мама въздиша тежко твърде често.

Не се шегувам. Когато майката във вашия дом въздиша тежко и всички вие у дома разбирате това, значи има проблем. Ако прави това, най-често означава, че не бихте искали да чуете думите, които тя има желание да ви каже в този момент.

Изчакайте търпеливо да приключи с това, което има да ви казва и излезте с детето навън или се занимавайте с някаква активност заедно.

Скъпи мъже, толкова е важно да можете да усещате кога вашата жена е на ръба на силите си и по-точно да не позволявате да се стига до този момент. Ако искате тя да е здрава, за да може да се грижи за децата ви, то вие трябва също да й помогнете за това да не "изгуби" разсъдъка си. Тя е не просто майка на бебето ви, а на първо място жена.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ