Напишете дума/думи за търсене

5 неща, които да не правите на първа среща със самотна майка

Не правете крайни заключения от първата на среща на база на това какво ви споделя.

Гледали ли сте някога романтичната комедия „Как да изгубим мъж за 10 дни”? Главната героиня – Анди Андерсън, която е изиграна от актрисата Кейт Хъдзън, прави серия от ужасяващи неща за един мъж – обижда мъжкото му достойнство, като го нарича „принцеса”, задръства банята му с дамски тампони, оставя му 17 гласови съобщения наведнъж. И много други неща, които е прието да НЕ се правят. Ето обаче как биха изглеждали нещата, ако сте от другия край - вие сте мъж и жената, с която ще се срещнете, е самотна майка и скоро е преживяла развод.

1. Говорите й за сериозни връзки и брак още на първата среща. Уверявате я, че ТЯ е жената.

Предполагам сте наясно, че жената, с която се срещате, вече е обиграна и изреченията за принца и белия кон отдавна са разбити на пух и прах. Пред вас стои жена, която има опит и е напълно наясно какво иска, какво може да получи и най-вече – доколко е разумно и реално то. Никоя жена няма да ви вземе твърде насериозно, ако й говорите за брак на първа среща. Все пак червената й лампа за разбито сърце ще светне веднага. Изчакайте тези разговори за по-късен етап, дори и жената пред вас да ви харесва наистина много.

2. Държите се като мамино синче.

Нали не сте забравили, че тя вече си има дете и не й е нужно още едно, за което да се грижи сама? Жените в такава ситуация имат нужда от силен гръб, рамо и ръка, която да им помогне и ги отмени в част от задълженията. Или иначе казано – отговорен и голям мъж.

3. Заявявате, че ще се стремите да станете най-добър приятел с детето й още от първата среща.

Всяка жена би се радвала да имате позитивно отношение към детето й и да проявявате желание да се запознаете и сближите, но успокойте топката. Има време за всичко, освен ако не искате да изглеждате като досадник, който се опитва да нахлуе за дни в живота й.

4. Правите крайни заключения за личния й живот.

Не правете крайни заключения от първата на среща на база на това какво ви споделя. Твърде вероятно е да не знаете историята в цялостта й и да я обидите с изказвания не на място. Като например да обявите бившия й съпруг за невинен и да я упрекнете, че всъщност вината за развода е в нея, демонстрирайки мъжка солидарност.

5. Задавате прекалено лични въпроси.

За всичко си има време. Не задавайте въпросите, които се отправят едва след третата среща още на първата.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ