Напишете дума/думи за търсене

Бебето плаче, когато не стоите до него? Вижте как се справи тази майка

Гениалната идея й хрумва, когато си спомнила, че бебето й много обича да си играе на пода и да обикаля около краката й.

Няма нищо по-тихо от момента, в който успеете да приспите бебето или пък поне замалко то да е спокойно и без да го държите в ръце. Някои деца наистина не могат да издържат и миг, без да са в присъствието на мама. Такъв е случаят и с една жена, чиято снимка предизвика бурна реакция в социалните мрежи.

Какъв е проблемът? Детето й, което е на малко повече от годинка, си играе с играчките си на пода в хола. То обаче не можело да си представи, че ще прави това, без да вижда краката на майката, която стои на дивана. В същия момент на нея й се наложило да отиде до тоалетна, а и да разтреби из вкъщи. Искала също така да се излегне поне за минута в другия край на дневната.

Нейното решение? Тя просто напълнила чифт дънки с играчки, обула им обувки и ги оставила на дивана. Гениалната идея й хрумнала, когато си спомнила, че бебето й много обича да си играе на пода и да обикаля около краката й и можело да прави това с часове. Самата жена разказва в своя личен профил във фейсбук, че е държала бебето под око отдалеч и то не е забелязало разликата в продължение на един час. Потребителите пък бяха разделени на две групи - едните искрено се забавляваха на трика, който е измислила. Другите пък я набедиха в безотговорно поведение, което може да има лоши последствия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ