Напишете дума/думи за търсене

Изтощената майка има само един въпрос: Обичах ли те достатъчно днес, мъничък мой?

СНИМКА: личен блог на Kristen LaValley

Денят минава толкова бързо, но миговете се влачат бавно. Знам, че не разбираш защо понякога начинът, по който казваш името ми, ме влудява. Знам колко тежко приемаш моментите, в които съм забравила да препека филийката ти, преди да я намажа с фъстъчено масло.

Опитвам се да ти прощавам, защото съм сигурна, че не си искал да седнеш върху главата на сестра си...два пъти...за две минути. Но истината е, че се провалям. И то често. Ядосвам се. Плача. Разстроена пиша есемеси на баща ти, заплашвам няколко пъти дневно, че ще се разбунтувам. Става ми тъжно, без да мога да обясня защо. Ядосвам се и ми е трудно да го прикрия. Чувствам се самотна, несигурна, раздразнена и понякога казвам неща, които ми се иска да върна обратно.

Затова, когато настъпи краят на деня... деня, който никога няма да мога да върна обратно, си припомням детайлите – върховете и спадовете, и се питам дали си се чувствал обичан през целия ден. Щом си вече в леглото и спиш спокойно, аз напълно забравям колко труден е бил денят ми. Когато целият хаос е приключил, ми се иска да те събудя и да ти кажа „Добре се справи днес, хлапе.“

Затова се надявам днес да съм те обичала достатъчно. Надявам се всеки ден да знаеш, че си обичан и нищо, което направиш или кажеш, не може да промени това. Надявам се да можеш да видиш отвъд сълзите ми и да разбереш колко горда съм с теб. Ти си най-върховното ми постижение. Обичам те безумно и се надявам винаги да го знаеш. Не просто по принцип, а всеки един ден, колкото и тежък да е. Обичах ли те достатъчно днес, мъничък мой? Надявам се. Наистина се надявам.

Автор: Kristen LaValley

Превод от: личен блог на Kristen LaValley

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ