Напишете дума/думи за търсене

Любовно писмо до моето коремче

Скъпо мое коремче,

изпитвам смесени чувства. Не искам да се разделям с теб, а в същото време толкова много искам да видя прекрасното създание, криещо се в теб. Благодарение на теб усещам своето ангелче толкова близо до себе си - мога да усещам в тялото си крачетата му, които ме ритат, и да имам щастието вътре в мен да тупти едно мъничко сърце.

Остават броени дни до момента, в който ще се разделя с теб, за да посрещна и прегърна в ръцете си бебето, което е в момента в теб. Май е вярно, когато някои жени казват, че бременността им липсва. Още отсега усещам, че и с мен ще бъде така, а преди си мислех, че просто преувеличават. Ще ми липсват моментите, в които ти четях приказки, а нашият бъдещ тати те милваше и ти говореше с цялата си искрена и неподправена обич.

Скъпо мое коремче, благодаря ти за способността, която имаш - да се трансформираш така, за да ми помогнеш да износя на топло и сигурно своето щастие. Благодаря ти, че ми помогна да минем заедно по този път - пътя към майчинството. 

Знаеш ли колко съм развълнувана? Дали и бебето го усеща? Нямам търпение да видя своето малко съкровище. Кажи ми, красиво ли е? Как изглежда, на кого прилича? Жалко, че не можеш да говориш, за да ми разкажеш за всички моменти, през които девет месеца пазеше на топло моето изящно създание.

Скъпо мое коремче, обещавам ти, че няма да се оплаквам от теб, когато видя, че си увиснало след раждането. Нито пък ще те тормозя с изтощителни диети и ще се възмущавам, когато не мога да закопчая старите си дънки.

Скъпо мое коремче, благодаря ти за всичко. Благодаря, че ми помогна да стана майка. Ще ми липсваш, но някой ден ще те имам отново, нали? Благодаря ти, че ми позволи да усетя чувството в теб да расте живот.

С обич,

една щастлива бъдеща майка

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ