Напишете дума/думи за търсене

Двойките с репродуктивни проблеми в България са около 145 000

Д-р Лилия Димитрова: НИЕ ДАРЯВАМЕ ЩАСТИЕ !

Двойките с репродуктивни проблеми в България за около 145 000, сочат последните проучвания у нас. Смята се, че всяка шеста двойка или около 15% от населението  имат трудности в зачеването. Стерилитетът може да се дължи както от страна на жената, така и от страна на мъжа, като процентите са равно разпределни. Съществува и т. нар. стерилитет с неизяснен произход, т.е. с изследванията не се открива причина при около 15%-20% от двойките. 

Инвитро процедурите съществуват от 1978г. Луис Браун е първото родено бебе в епруветка. До момента са родени над 5 000 000 бебета в света с метода инвитро.
Оптималната възраст при забременяване при жените е между 20 и 30 години, след 40 годишна възраст- шансът за зачеване драстично намалява.
В световен машаб успеваемостта с инвитро е между 35% и 50% при възраст до 35 години при жените. При жени над 40 годишна възраст е под 5%. България не прави изключение от тази статистика.
За да продължи да помага на своите пациенти, доктор Лилия Димитрова откри най- новия инвитро център в България. Той специализиран в областта на инвитро процедурите, създаден за да помага, с любов и съпричастност, на двойките с репродуктивни проблеми.
"Ние се стремим да предложим на нашите пациенти онази помощ, от която имат нужда. Имаме амбицията да подходим индивидуално и с разбиране към всяка двойка. Предлагаме висок клас медицински услуги, съвременни методи на лечение и професионализъм в уютна и дискретна обстановка. Това е различният инвитро център. НИЕ ДАРЯВАМЕ ЩАСТИЕ!"- каза доктор Димитрова при откриването на центъра.
Водещия лекар – д-р Лилия Димитрова е специалистът с един от най- високите проценти успеваемост при инвитро процедурите в България през последните няколко години- близо 60% от нейните пациенти се радват на мечтаното бебе.
Д-р Лилия Димитрова е в постоянен контакт със своите пациенти.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ