Напишете дума/думи за търсене

Невероятни снимки: Баща изражда бебето си на предната седалка на кола

Да родиш по време на път си звучи не само опасно, но и страшно. Родилната история на семейство Стрънкс обаче доказва, че си има изход от всяка ситуация.

Лорън започва да получава контракции късно през нощта. Звъни на детегледачка, която да дойде да гледа по-малкото дете на семейството, за да може тя да постъпи в болница, където да я закара мъжът й. В същото време се обажда и на фотографката Стефани, която трябва да заснеме раждането.

Тя отива в дома на родилката, за да изчакат заедно детегледачката и след това всички заедно да тръгнат към болницата със семейната кола на Стрънкс. Така се и случва. Тримата потеглят, но по пътя контракциите стават все по-чести. Майката вече знае, че няма никакво време и ще роди в колата. "Всичко се случи толкова бързо", разказва тя пред babycenter.com.

Така или иначе те стигат до болницата, но входът, пред който спират, се оказва заключен и се налага да заобиколят от другата страна. Това обаче се оказва невъзможно, защото бебето започва да излиза и Лорън сяда на предната седалка на колата на паркинга пред болницата. Никой от персонала не идва и затова бащата Ноа сам се заема да изроди бебето. Фотографката няма друг избор и започва да снима гледката. След раждането майката е приета в болницата в добро състояние, а бебето се развива нормално и до днес.

СНИМКА: Jaiden Photography

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ