Напишете дума/думи за търсене

След години на опити за бебе тези родители имат петзнаци (Снимки)

СНИМКА: Личен профил на родителите във фейсбук

След 5 направени инвитро процедури, Бриана Дрискел най-накрая вижда двете чертички на теста за бременност. Дългогодишната й борба за зачеване е белязана с успех най-накрая. Никой обаче не предполага какво ще се случи.

Изненадата от положителния тест не е единствената, която получават родителите. На прегледа през осмата седмица от бременността докторът им казва, че о1акват петзнаци. Те изпадат в шок и си мислят, че това е някаква шега. "Бях шокирана, не можех да говоря", разказва 30-годишната жена пред изданието "TODAY". "Останах легнала и започнах да се взирам дълго в екрана, защото не ми се вярваше, че това е възможно.

Тя е изненадана, защото докторите й казват, че има само от 4 до 8% шанс да роди тризнаци от инвитро процедура. Не само, че бебетата не са 3, а цели 5!

Разбира се, бременността й не е лесна. Нито раждането и периодът след това. Бебетата се раждат по-рано, като всяко от тях тежи по малко повече от 1 кг. Прекарват дълго време в болницата, докато родителите да могат да ги приберат. Те са толкова мънички и слаби, че нямат сила сами да засмукват мляко от шишето и родителите срещат известни трудности при храненето им.  Въпреки всички препятствия обаче семейството е много щастливо от голямата промяна в живота си, която идва с появата на петзнаците. Вижте ги в нашата галерия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ