Напишете дума/думи за търсене

Ах, тези хормони през бременността!

СНИМКА: SheKnows.com

Объркването на хормноните през бременността води до много неща, но най-често се изразява в честата промяна на настроението. Някои хора се шегуват, че бъдещите майки могат да бъдат толкова чувствителни, че да се разплачат от минаваща мравка на пътя. Сайтът babycenter.com решава да провери кои са най-безумните причини, поради които са се разстройвали бременни жени.

1. "Преобличах се за работа и в същото време си хапвах тортила. Случайно се накапах и трябваше да взема различна тениска, за да мога да сменя мръсната. По необясними причини това ме разстрои изключително много и седнах на леглото да плача. Може и да не ви се вярва, но прекарах така поне половин час и накрая закъснях, което ме разстрои допълнително. Хормони! Какво да се прави?"

2. "Гледах видео във фейсбук, на което малко момиченце сграбчва в ръце котенце. То беше толкова ентусиазирано, че започна да плаче. Започнах и аз и не спрях в следващите 20 минути."

3. "Вчера плаках, защото осъзнах, че бутилираната вода вкъщи е свършила. Гоелмите ми деца и майка ми ме гледаха втрещено. Не знаех какво си мислят за мен и затова започнах да плача още повече.

4. "Съпругът ми беше изял всичката маруля от хладилника. Плаках много. Можете ли да повярвате, че наистина го е направил? Каква съвест трябва да имаш?"

5. "Разплаках се, защото видях съпруга си да пуска пералнята. Може би са били сълзи от щастие?!"

Разкажете ни и вие за своите емоционални преживявания през бременността чрез коментар под статията или на нашата официална страница във фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ