Напишете дума/думи за търсене

Близнаците са благословия за майката, защото...

СНИМКА: pinterest.com

Когато майката разбере, че очаква близнаци, получава много поздравления. В погледите не на един и двама обаче ще прочете съжаление. Причината е в двойното напрежение, двойните разходи и грижи. Но близнаците са благословия, защото носят и два пъти повече щастие.

Това значи двойни усмивки и четири малки очички, които следят с нетърпение всяко ваше движение. Близнаците са две малки късчета любов, които носят вашето ДНК и може да прегръщате по всяко време.

Ако сте бременна с две деца, хората ще се обръщат след вас на улицата. Някои ще видят наедрелия корем, ще кажат: „Оуу, близнаци!“. А само мисълта за две малки ваши копия, ще е причина по лицето ви да се разлее блажена усмивка.

Близнаците ще ви помогнат да преоткриете мъжа до себе си. Представете си как след тежък ден се буди в 3 през нощта, целува ви леко по челото и отива да смени пелените на дечицата. А това е същият човек, с когото преди няколко години сте се вихрири до изгрев слънце на дансинга.

Близнаците означават двойно повече снимки. Когато отворите семейния албум, ще видите как всяко дете прави първата си съпка или казва първата си дума. Ще имате двойно повече спомени, при това все прекрасни.

Близнаците ще ви покажат какво значи да си свързан с друго човешко същество. Двете деца ще бъдат най-добри приятели. Когато правят бели, ще се прикриват един друг. Не на последно място ще говорят на свой собствен език, а какво по сладко от това да чуеш нещо от сорта на „Бру баба“, което всъщност значи „Обичам мама“.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ