Напишете дума/думи за търсене

Какво се крие в работния тефтер на един детски парти агент?

Всеки родител се вълнува за предстоящия рожден ден на детето си и иска да превърне празника в истинско приключение. Малчуганите трудно взимат решение каква да бъде тортата им и кой точно от всичките им любими герои да изобразява. Та те са толкова много.

Приготовленията започват обикновено доста рано. Разглеждане на всякакъв вид украси в интернет, костюми и всичко необходимо за един наистина неповторим празник, който да остане прекрасен спомен за малкия рожденик. Усилено се търси най-подходящото място за отпразнуването на това скъпо за цялото семейство тържество.

Всяко малко същество живее в свой измислен приказен свят. Малките дами имат свой въображаем замък, огромни гардероби с хиляди рокли, които цял ден обличат и събличат пред огледалото.

Юнаците се превръщат в супер герои - те са силни, могат да летят, да спасяват добрите. Желанието им е този техен свят да бъде част от най-специалния им ден. Точно затова всеки рожден ден се превръща в истинска приказка. В работата на добрия парти агент малките детайли са най-важни – това са дребните сладки, лакомствата, етикетите за бутилките, поканите и табелките за маса.

Денят на добрия парти агент е често изтощителен и пълен с много отговорност. Отговорност към щастието, което трябва да е изписано в детските очи, видели резултата. Ако някога сте се чудили какво точно се крие зад приготовленията на перфектното парти, надникнете в дневника на един парти агент.

08:00 – Преглеждане на пощата и отговаряне на писмата. Изпращаме запитвания към фирми, с които работим. Поръчваме аксесоари и декорации онлайн.

09:00 – Телефонът вече прегрява – разговори със сладкарката, с клиентите, с копирния център.

10:30 – Отново пред компютъра, където започва активната подготовка за дигиталното оформление на украсата и цялостната визия на партитата, които предстоят скоро.

13:00 – Среща със сладкарката за уточняване на всички лакомства, които ще има на рождения ден в 17:00 ч. днес. Темата е супер герой.

13:30 – Последни покупки по случай втория рожден ден на един юнак. Всички супер герои ще бъдат негови специални гости.

14:15 – Спешно обаждане! Фотографът, който бе ангажиран, е възпрепятстван и няма да успее да дойде и да заснеме вълнуващи кадри от рождения ден.

Веднага преминаваме на план Б. Звъним на друг.

15:00 – Отново изскочи непредвидена ситуация. Цветята, които поръчахме, не са били доставени. Бързо реагираме и отиваме до най-близкия магазин, за да се снабдим.

15:30 – Целият реквизит за декора е налице. Вече сме в заведението, където ще се състои празненството, за да подготвим всичко.

16:30 – Приключихме с декорацията и всички сладкиши и специалната торта са по местата си.

17:00 – В очакване сме на рожденика и неговите гости.

Автор: Калина Николова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ