Напишете дума/думи за търсене

Десислава Танева роди две дъщери на кмета на Котел (Обзор)

Десислава Танева работеше активно до края на пленарния сезон. С лидера на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, шефа на правната комисия Данаил Кирилов и евродепутата Владимир Уручев през юли даде брифинг за ползването на земеделски земи в ЕС.

Цветан Цветанов и депутатите от ГЕРБ купуват количката за бебетата

Шефката на парламентарната земеделска комисия Десислава Танева роди две момиченца този сутрин.

Най-щастливото събитие бе разкрито в аванс първо от “24 часа” през април.

Дъщерите на Танева са плод на любовта ѝ с кмета на Котел Коста Каранашев

Щастливият татко Коста Каранашев получаваше цял ден поздравления.
Щастливият татко Коста Каранашев получаваше цял ден поздравления.
, когото среща покрай партийната си работа. Двамата имат дългогодишна връзка.

На последните местни избори през 2015 г. Каранашев спечели кметската надпревара от първи тур с 53,67% от гласовете.

Близначките на Танева проплакаха в 8 ч под ръководството на шефа на столичната болница “Надежда” Георги Стаменов. Първи новината съобщи областната структура на ГЕРБ в Сливен, чийто председател е Танева.

Майката и дъщеричките ѝ са добре.

Всяко от

бебетата

е по 3 кг,

което е впечатляващо тегло за двуплодна бременност, а също и предвид формата на Танева. 

Танева на откриването на третата част на изложбата “Детайлите на София” на фоторепортера от “24 часа” Десислава Кулелиева през юни. Бившата министърка на земеделието запази перфектна форма през цялата бременност.
Танева на откриването на третата част на изложбата “Детайлите на София” на фоторепортера от “24 часа” Десислава Кулелиева през юни. Бившата министърка на земеделието запази перфектна форма през цялата бременност.

ГЕРБ в Сливен поздрави родителите и им пожела здраве, радост и неизмеримо щастие, а на бебетата - да растат здрави, щастливи и упорити.

След като научиха, че колежката им е дала живот на две момиченца, депутатите от ГЕРБ начело с Цветан Цветанов пратиха на младата майка кошница е цветя.

“24 часа” научи подаръка, който ще направи парламентарната група на ГЕРБ. От депутатите съпартийци щастливите родители ще получат двойната количка, в която ще разхождат дъщеричките си. “Пожелавам много здраве и радост на Деси и Коста. Нека прекрасните им дъщерички им донесат много щастие!” Това написа Цветан Цветанов в профила си във фейсбук, споделяйки новината от сайта на “24 часа”.

От ГЕРБ предполагат, че майката и таткото ще уважат традицията

да кръстят

рожбите си на

свои родители.

Танева е сред основните лица на ГЕРБ и неизменен областен председател на партията за Сливен е още от самото ѝ учредяване през 2006 година.

Тя е открита за

политиката от

дясната ръка на

Бойко Борисов -

Цветан Цветанов.

Впечатлява го с това, че е млад човек, останал и реализирал се в родния си град. Когато започва работа в партийната организация, Танева е директор на голямо предприятие с обсег на действие не само в региона.

Спрягана бе за министър още в първото правителство на Борисов, но през 2009 г. буквално в последния момент поста получи Мирослав Найденов. Тя оглави ведомството във втория кабинет на ГЕРБ. Макар и с безупречна репутация, за “Борисов 3” пък името ѝ въобще не беше спрягано. Именно поради тази най-щастлива причина, както стана ясно малко след учредяването му.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ