Напишете дума/думи за търсене

Принцеса Шарлот тръгва по танцовите стъпки на принцеса Даяна

Малката принцеса Шарлот тръгва по танцовите стъпки на своята баба принцеса Даяна Снимки: Ройтерс

Малката принцеса Шарлот тръгва по танцовите стъпки на своята баба принцеса Даяна, починала на днешна дата преди 20 години, пише в. "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Херцогинята на Кембридж Катрин е разкрила, че 2-годишната й дъщеря вече се учи да танцува и заниманието много й харесва. Кейт е споделила за увлечението на Шарлот по танците, докато е придружавала принцовете Уилям и Хари във вчерашната им обиколка на една от градините на двореца Кенсингтън.

Синовете на принцеса Даяна почетоха паметта на майка си, посещавайки Бялата градина в двореца, трансформирана в чест на годишнината от смъртта й, и срещайки се с представители на свидни на сърцето й благотворителни дружества.

Дворецът Кенсингтън е бившата резиденция на Лейди Ди и настоящ дом на принцовете Уилям и Хари.

Принцеса Даяна беше известна с любовта си към танците, и най-вече към балета.

На среща с принцовете Уилям и Хари директорката на Английския национален балет Тамара Рохо е споделила с тях, че много обичани продукции са станали възможни единствено благодарение на дейността на Лейди Ди за набиране на средства за различни танцови компании.

"Имаме много снимки, свидетелстващи за обичта й към танците и балета. Помня, че тя ми показваше балетните си обувки и много се гордееше с тях. Майка ни много обичаше да танцува и беше фантастична танцьорка", е споделил принц Уилям.

Любовта към танца не е единственото общо нещо между малката принцеса Шарлот и покойната й баба по бащина линия. В нейна чест и в чест на кралицата дъщерята на херцозите на Кембридж е кръстена Шарлот Елизабет Даяна.

Катрин е разкрила, че 2-годишната й дъщеря вече се учи да танцува и заниманието много й харесва.
Катрин е разкрила, че 2-годишната й дъщеря вече се учи да танцува и заниманието много й харесва.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ