Напишете дума/думи за търсене

6 начина да имате забавна бременност през есента

СНИМКА: Dougal Waters/Getty Images

Листата от дърветата падат заедно с температурата. Въздухът също се променя, а с него и възможностите за активности навън. Вие пък сте бременна и се чудите с какво може да замените дългите разходки през летните вечери. Ето 6 идеи, с които да вземете максимално много от есента, когато сте бременна.

1. Запишете се на курс според интересите си. Не е нужно да бъде непременно свързан с бременността и раждането. Добра идея е да вземате часове по чужд език, който ви е интересен.

2. Организирайте си фотосесия сред есенния пейзаж. Не е задължително снимките да бъдат професионални, за да са хубави. Достатъчно е да помолите своя приятелка да ви съдейства.

3. Заемете се с преобразяване на дома и подготовка за бебето. Например, ако то ще има своя стая, е хубава идея да изрисувате сама едната стена. Не е чак толкова трудно, колкото изглежда. Ако пък се притеснявате да експериментирате и не мислите, че имате талант за художник, можете да заложите на направата на ръчно плетени одеяла за бебето или други аксесоари. Повече от оригинална идея е също така да създадете сама персонализирана възглавничка за своето малко съкровище.

4. Изработете си сама костюм за Хелуин, който да е съобразен със състоянието ви. Куп забавни идеи ще откриете тук.

5. Направете фенери от тиква за декорация на дома. Забавно е, а и определено помага за премахването на стреса.

6. Вложете време и енергия в това да направите дома си по-уютно място. Свещи, възглавнички и одеяла - всички те ще ви накарат да се чувствате много по-спокойна и сигурна в комфорта на жилището си. Към всичко това прибавете хубава книга и подходящ чай за бременни. Вижте кой вид е позволен за вас тук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ