Напишете дума/думи за търсене

Когато станах твоя майка...

Koгато станах майка, осъзнах какво точно е имала предвид моята собствена майка, казвайки ми, че ще разбера обичта й, едва щом стана родител.

Когато станах майка, осъзнах на каква силна любов съм способна. Разбрах, че всички емоции, които съм имала до този момент, са нищо в сравнение с чувството, което изпитах, когато видях за първи път своето бебе.

Когато станах майка, осъзнах колко грижовна мога да бъда. Разбрах какво означава целият ти свят да се свежда до това дали едно малко създадение е нахранено, облечено и се чувства добре.

Когато станах майка, осъзнах какво означава да не можеш да мигнеш от притеснение, защото детето ти е болно. Разбрах, че само видът на плачещото ми бебе е способен да ми причини болка и едновременно безсилие.

Когато станах майка, осъзнах как изглежда най-красивата усмивка на света. Разбрах, че всъщност в нея няма нито един зъб, но е все така очарователна.

Когато станах майка, осъзнах, че мога да те целувам безкрайно. Разбрах, че няма как да устоя на вида на малките ти крачета, ръчички и бебешки гънки.

Когато станах майка, осъзнах, че дори досега да съм имала най-хубавите парфюми, нищо не може да се сравни с твоя бебешки аромат.

Когато станах майка, осъзнах колко търпелива мога да бъда. Разбрах, че имам способността да повтарям едно и също нещо по сто пъти, без да се ядосам.

Когато станах майка, осъзнах, че на мястото на сърцето ми вече стои нещо друго. Там вече си ти, мое дете.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ