Напишете дума/думи за търсене

Най-фешън ботуши до глезена

Източник: FreeImages.com/Jasmaine Mathews

Ботушите до глезените са известни още като боти. Те са не само красиви дамски обувки, но и много изискано допълнение към почти всяка дамска дреха. Те си партнират безупречно с поли, рокли и панталони. Идеално пасват и на спортно-елегантния стил между деним, пончо и бяла риза.

Ботите се появиха на краката на красавиците не толкова отдавна. Но какво точно са най-модерните и фешън ботуши до глезените нека научим сега.

Няма нищо сложно. Ботушите до глезените са модерни обувки, което ги поставя на някакво средно ниво между обикновените обувки и обичайните класически ботуши.

Тези модели обувки могат да бъдат абсолютно всякаква форма. Всичко зависи от въображението на дизайнера. Има модели с пета под формата на айсберг или дори пистолет. Има ботуши като цяло без пети и с най-различен ток.

Това, което разбрахме за ботушите до глезени, наричани още боти е тяхната универсалност. Те седят перфектно на крака и изглеждат чудесно отстрани. Ботушите за глезена могат да бъдат избрани за всеки сезон и по всяко време. За зима или лятото, за ходене по локви или над горещ асфалт. Тези обувки са идеални за елегантна вечерна рокля и строгият бизнес костюм.

Те се срещат в изобилие от модели, различни височини на тока, материали на изработка, но винаги са прелестни и завладяващи.

Тези обувки, подчертават красотата на елегантните женски крака. Особено, ако ги носите под дълги или къси дънки. Или дори с дънкова пола. Ботите са много по-леки от традиционните зимни ботуши, така че това е изборът им от бизнес дамите е напълно оправдан.

На пазара има много различни видове ботуши, а за есента може да изберете от велур, кожа или интересен лак.

Цветовете са различни - син, лилав, жълт или класически сив, черен, бежов. Има модели с или без висок ток. Украсени с бродерии, каишки или синджири, шипове или катарами отпред или отзад.

Но тези ботуши също имат недостатък – дамите с големи глезени не могат да си ги позволят. Също така ботите са противопоказани за жени, които имат грозно оформени глезени. За тях се препоръчва носенето на тази обувка с панталони или пола не по-ниски от коляното.

Но преследвайки красотата, не забравяйте за комфорта си. Обувките трябва да са удобни и стабилни.

Едно от предимствата на ботите ботуши е тяхната лекота, стабилност. Тази обувка не натоварва краката; вписват се в стила и офис облеклото, подчертават женствеността на притежателката си. Перфектно предпазват от влага и киша. Този модерни обувки ще ви помогне да изглеждате модерно.

Ботушите до глезените могат да се носят от жени на всяка възраст. Те перфектно допълват всеки стил облекло и могат да се комбинират с всички аксесоари. Ботите ботуши са класически и в същото време най-новата модна тенденция.

Ботите прогнозират дълъг живот. Те са най-фешън ботуши до глезена, удобни и красиви обувки. С тях всяка дама може да се наслади на красотата, комфорта и стабилността.