Напишете дума/думи за търсене

Кейт очаква момче?

Преди няколко дни принц Уилям и съпругата му Кейт разпространиха снимка на семейството си, която ще използват като официална коледна картичка. На снимката, която е публикувана в социалната мрежа туитър, те са с двете си деца Джордж и Шарлот. 

Съвсем очаквано фотосът се разпространи светкавично из всички медии и предизвика вълна от коментари. Така за няколко дни из социалните мрежи се заформи и теорията, че кралското семейство тайно разкри пола на бъдещото им дете.

По-наблюдателните почитатели на Уилям и Кейт веднага забелязаха, че всички членове на семейството са облечени в синьо - цвят, който не се свързва с Коледа.

Нетърпеливи да научат пола на бебето, потребителите в туитър "атакуваха" с коментари официалната публикация на двореца Кенсингтън.

"Защо не са облечени в червено или в зелено, а точно в синьо. Май вече знаем какъв е полът на бебе №3", гласи коментар в социалната мрежа туитър.

За разлика от предишните си две бременности, херцогинята на Кеймбридж пази всички подробности за бъдещото си дете в тайна. От двореца също не потвърждават теорията на наблюдателните фенове.

Очаква се третото дете на Уилям и Кейт да се появи на бял свят през април.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ