Напишете дума/думи за търсене

Бебетата на 2017 година. И кои се очакват догодина

Синът на Галена Александър има сини очи и големи бузи.  СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК НА ГАЛЕНА

Ути Бъчваров стана татко за първи път, Владо Николов - за четвърти

2017 година бе запомняща се за някои от най-популярните политици, спортисти, певци и любими лица от екрана и в семействата им вече се чува детски глъч. Едни станаха майки и бащи, а други - горди баби и дядовци. Вижте в чии домове тази Коледа няма да бъде тиха, но пък със сигурност ще е пълна с радост и любов.

Ути Бъчваров

има близначки с

имена на цветя

Не едно, а две момичета се появиха в живота на кулинаря Ути Бъчваров тази година. Дългогодишната му приятелка Мария го дари с дъщери в последния ден на август. Момичетата носят имена на цветя - Ружа и Далия.

Васил на Спас Кьосев

е новото бебе

в екипа на БНТ

На 5 декември проплака синът на водещия на “По света и у нас” Спас Кьосев. Според колегите на журналиста бебокът вече е дал заявка, че е наследил хубавия глас на баща си. Майката на малкия Васил се казва Поли.

Николай Дойнов стана

татко на Марко

Верен на професията си, новинарят на Нова телевизия Николай Дойнов обича да съобщава първи новините. Така на 21 януари тв журналистът обяви раждането на първото си дете, като написа в профила си във фейсбук: “Имаме си син, Марко”.

Мария Цънцарова

от Би Ти Ви стана

майка за първи

път

Репортерката от Би Ти Ви и съпругът ѝ Симо Голев станаха родители за първи път на 12 април. Щастливите родители избраха името Георги за новия член в семейството си.

И Стоян Георгиев

от Би Ти Ви

има Георги

Разследващият журналист от Би Ти Ви Стоян Георгиев стана баща за втори път на 22 февруари. Бебето е кръстено на дядо си по бащина линия. Малкият Георги има и 6-годишна кака - Дана. Стоян Георгиев е брат на журналистката Ани Цолова.

Ина Ананиева

роди второ

момиче

Бившата треньорка на златните момичета по художествена гимнастика се сдоби с втора дъщеря това лято. Елена пое първата си глътка въздух на 7 юли Ина Ананиева се отказа от треньорската си кариера именно за да стане майка. Тя и бащата на бебето Стефан се ожениха три месеца преди тя да роди за втори път. 

Ина Ананиева и съпругът й в сватбения си ден малко преди да станат родители.  СНИМКА: АРХИВ
Ина Ананиева и съпругът й в сватбения си ден малко преди да станат родители. СНИМКА: АРХИВ

Владо Николов

стана татко за

четвърти път

От тази година волейболната звезда Владо Николов знае какво е да си татко на момиче. Съпругата му Мая го дари с дъщеря на 20 април и двамата решиха тя да носи името Дария. Батковците Алекс, Симеон и Филип бяха сред най-развълнуваните от появата ѝ. 

Владо Николов със семейството си на кръщенето на дъщеричката му.  СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК НА МАЯ НИКОЛОВА
Владо Николов със семейството си на кръщенето на дъщеричката му. СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК НА МАЯ НИКОЛОВА

Матей Казийски

си има италианче

Волейболната звезда стана татко на момче в началото на юли. Синът му проплака в Торентино, а негова майка е Мис Торентино 2001 и дългогодишна приятелка на Казийски Елизабета Фаруджо. 

Матей Казийски позира със сина си в спортната зала.  СНИМКА:  ЛИЧЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК НА МАТЕЙ КАЗИЙСКИ
Матей Казийски позира със сина си в спортната зала. СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК НА МАТЕЙ КАЗИЙСКИ

Силвия Зубева и

волейболиста

Тодор Скримов

се радват на Ася

Волейболната звезда Тодор Скримов и съпругата му Силвия Зубева увеличиха семейството си на 1 август. Ася проплака само месец след като родителите ѝ минаха под венчило. Малко след като станаха трима, красивата учителка се оплака в социалните мрежи, че момиченцето много плаче и рядко позволява на мама и тате да поспят. 

Силвия Зубева позира с дъщеричката си Ася.  СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК НА СИЛВИЯ ЗУБЕВА
Силвия Зубева позира с дъщеричката си Ася. СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК НА СИЛВИЯ ЗУБЕВА

Ованес Торосян

стана татко за

втори път

Актьорът Ованес Торосян и съпругата му Милена също се сдобиха с бебе в края на това лято. Дъщеричката им Мона се роди на 28 август, а сред най-развълнуваните от новината бе първата дъщеря на актьорите - 3-годишната кака Йоанна.

Теди Москов с

второ внуче

Втората внучка на режисьора и съпругата му Мая Новоселска се казва Калина. Тя е плод на любовта между сина им Иван и снаха им Кръстина. Бебето пое първата си глътка въздух на 15 ноември.

Шарлопов има

внучка

Мария-Магдалена

На 12 октомври фамилията на бизнесмена Стефан Шарлопов се увеличи с още едно попълнение - малката Мария-Магдалена. Тя е първородното дете на дъщерята на Шарлопов Ева и съпруга ѝ Стефан, които се врекоха във вечна вярност през май тази година. 

Дъщерята на Стефан Шарлопов Ева с внучката му Мария-Магдалена  СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК НА ЕВА ШАРЛОПОВА
Дъщерята на Стефан Шарлопов Ева с внучката му Мария-Магдалена СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК НА ЕВА ШАРЛОПОВА

Трето US внуче за

Краси Ранков

Джаксън Елиас Ранков е третото внуче на известния актьор Краси Ранков. Бебето се появи на бял свят отвъд океана - в щата Флорида. С голяма коса и цели 4,200 кг тегло малкият Джаксън Ранков “оправда” закъснението си с две седмици след термина и така подреди името си в родословното дърво на фамилия Ранкови до това на татко си Светослав-Ети, 2-годишната си кака Лейла Изабел и 16-годишната си сестра Лилия. 

Джаксън Елиас Ранков с родителите си
Джаксън Елиас Ранков с родителите си

Ицко Финци

стана татко на

дъщеря на 84

години

Големият актьор получи най-хубавия подарък 18 дни преди 84-ия си рожден ден. Любимата му Лиза Боева, която е с 45 години по-млада от него, му поднесе подранилия, но дълго чакан подарък на 7 април. Едва родено, момиченцето вече е леля на двама племенници - децата на батко си - актьора Самуел Финци. 

Жената и дъщерята на Ицко Финци  СНИМКА: АРХИВ
Жената и дъщерята на Ицко Финци СНИМКА: АРХИВ

Атанас Месечков

и Кремена също

прегръщат

дъщеричка

На 25 октомври татко стана танцьорът Атанас Месечков. Той и съпругата му Кремена се радват на момиченце.

Годжи има

дъщеря - Цвета

Седмица преди коледните празници басистът на “Ку-ку бенд” Георги Милчев-Годжи и приятелката му Надежда получаха своето коледно чудо. Но не под елхата, а в родилния дом във Враца. Бебето им се появи на 16 декември и носи името на баба си по бащина линия - Цвета. Мъничето си има и двама големи батковци от първия брак на баща си - Цветомил и Волен.

Нели Петкова

има Даниел

Навръх Успение Богородично - 15 август, певицата Нели Петкова се сдоби с първа рожба. Тя дари дългогодишния си приятел със син, когото двамата кръстиха Даниел.

А три дни след раждането Нели Петкова се върна в звукозаписното студио, където продължи работата по новите си проекти.

Благовест

Аргиров

има внук в

Норвегия

Тази година някои медии пуснаха новина със заглавие “Братя Аргирови станаха дядо”. Истината е, че истинският дядо от двамата е Благовест Аргиров. През октомври му се роди внуче - момче, което носи името Леон-Александър. Бебето е родено в Норвегия, където живее синът на Благовест Аргиров - Александър. Там той работи като военен пилот. Дядото пътува по два-три пъти в годината до скандинавската държава, но все още не е виждал внучето си.

Тонто от “Ахат”

има дъщеричка

Пианистът на група “Ахат” Антоний Георгиев-Тонто се сдоби с дъщеричка на 29 септември. Малката носи името Ясмин. Музикантът има и син. 

Тонто от "Ахат" с бебето и жена си
Тонто от "Ахат" с бебето и жена си

Джена роди

Атанас Стоев

Трети

На 24 март проплака първородният син на фолкпевицата Джена и съпруга ѝ - Атанас Стоев-младши. Бебето носи името на баща си и дядо си и е Атанас Стоев Трети. Родителите му си обещаха да продължат традицията с името още на сватбения си ден година по-рано, а дядото, който е и създател на оркестър “Канарите”, си пожела първият наследник на семейството да продължи и музикалната история на рода, като свири на акордеон. Джена крие бебето си от публичното пространство, но сподели с феновете си в социалните мрежи кадри от обичая Погача, на който жени орисват новороденото на 40-ия ден от появата му. 

Фолкпевицата Джена крие бебето си, но се пахвали с торта и сладкиши от обичая Погача на Атанас Трети.  СНИМКА: ОФИЦИАЛНА ФЕЙСБУК СТРАНИЦА НА ДЖЕНА
Фолкпевицата Джена крие бебето си, но се пахвали с торта и сладкиши от обичая Погача на Атанас Трети. СНИМКА: ОФИЦИАЛНА ФЕЙСБУК СТРАНИЦА НА ДЖЕНА

Галена стана

майка на втори

син - Александър

Фолкпевицата и бизнесменът Галин станаха родители за втори път на 17 февруари. Малкият Александър е вторият наследник на Галена и Галин Анастасов след Стефан, който вече е на 8 години. Засега Александър расте с големи бузи и широка усмивка, а певицата зарадва почитателите си с негови снимки с боди, на което пише “Бебе бос” и ВИП на английски. 

Роксана позира със сина си Александър.  СНИМКА: ОФИЦИАЛНА ФЕЙСБУК СТРАНИЦА НА РОКСАНА
Роксана позира със сина си Александър. СНИМКА: ОФИЦИАЛНА ФЕЙСБУК СТРАНИЦА НА РОКСАНА

Джина Стоева

роди момиче

Колежката им Джина Стоева пък се сдоби с дъщеричка - Ивая. Тя проплака в предпоследния ден на февруари. Момиченцето носи името на баба си по бащина линия и вече пътува и “катери” планини с родителите си въпреки крехките си 9 месеца.

Роксана се

сдоби

с втори син 3 дни

след сватбата

Само 3 дни след като мина под венчило с любимия си Александър, фолкпевицата Роксана даде живот на първия наследник на вече законния си съпруг - Александър-младши. Макар подранил, той бе със завидни мерки още при раждането си - 3,150 кг и 53 см. Малкият Александър има и батко от предишна връзка на майка си. 

Семейството на Лютви Местан с малия му внук в родилното отделение.  СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК НА НУРСЕН АТАСОЙ
Семейството на Лютви Местан с малия му внук в родилното отделение. СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК НА НУРСЕН АТАСОЙ

Славена Вътова

даде живот на

второ момиченце

Мис България 2006 се сдоби с още една рожба на 8 септември. Малката хубавица се казва Ана и се появява две години след кака си Ема.

Доктор Енчев и

Теди Велинова

имат София след

Филип

Моделката Теди Велинова дари пластичния хирург д-р Енчев с втора рожба на 6 февруари. След като през 2013 г. тя му роди син Филип, сега му подари и усещането да бъде татко на дъщеря с раждането на малката София. Развълнуваният баща пък се похвали с малката си принцеса само 20 мин след появата ѝ, като пусна снимка в социалните мрежи.

Десислава

Танева има

близначки

На 21 август депутатката от ГЕРБ Десислава Танева и кметът на Котел Коста Каранашев станаха горди родители на близначки. Паная и Нелина са кръстени на бабите си Нели и Панайотка. Бебетата проплакаха в София, а съпартийците на родителите им ги дариха с двойна количка, в която родителите им да ги разхождат.

Веселин Марешки

стана дядо

Зам.-председателят на парламента Веселин Марешки стана дядо тази година. Първородната внучка на лидера на партия “Воля” се казва Елисавета. Тя е дъщеря на сина на политика Веселин, който е бизнесмен, а майката на малката Ели е лекар.

И Лютви Местан

има внук

Дъщерята на политика Елиз роди в Турция през лятото тази година, а новината бе разгласена от бабата и бивша съпруга на Местан - Нурсен Атасой, която публикува снимки на щастливата фамилия с най-новото попълнение. 

Десислава и Благой Найденов са в трепетно очакване на нов наследник.  СНИМКА: ОФИЦИАЛНА ФЕЙСБУК СТРАНИЦА НА ДЕСИСЛАВА
Десислава и Благой Найденов са в трепетно очакване на нов наследник. СНИМКА: ОФИЦИАЛНА ФЕЙСБУК СТРАНИЦА НА ДЕСИСЛАВА

Долорес Арсенова

стана баба на Давид

Бившата министърка на екологията стана горда баба на внук на 7 септември. С важната титла “баба” я окичиха синът ѝ Калоян и снаха ѝ Сара.

Надежда Нейнски

има внучка

Навръх 14 февруари баба стана и посланичката на България в Турция Надежда Нейнски. Дъщеря ѝ Виолета и зет ѝ Азис Алейдин я дариха с внучка на име Алина. Специално за изписването на бебето от родилния дом баба Надежда се прибра от Турция.

Близнаци

зарадваха

каката на

премиера

Бойко Борисов

Борис и Красимир проплакаха на 25 октомври в семейството на сестрата на премиера Бойко Борисов - д-р Красимира Иванова. Те са плод на любовта между сина ѝ Димитър и снаха ѝ Теди. Имената не са избрани случайно - бебетата са кръстени на баба си Красимира и брат ѝ Бойко. Когато Димитър разбрал, че очаква две бебета, заявил: “Мамо, и аз ще си имам Краси и Боби, както баба и дядо ми са имали”.

Мая Манолова се

радва на Максим

И омбудсманът Мая Манолова е баба. На 27 май по обед първа глътка въздух пое малкият Максим, който носи първата буква от името на известната си баба. Майка му Ралица - дъщерята на омбудсмана, и таткото Мартин избрали името, а приятелите им го орисали “всичко да му е на макс”.

Бареков има

трети син

Трето момче проплака в семейството на евродепутата Николай Бареков и жена му Мария. Виктор се роди на 4 септември по обед. Бареков има още двама синове - Александър и Николай. В публикация във фейсбук веднага след раждането на Виктор той написа: “Трима истински българи от мен дотук. И продължавам. Животът е прекрасен”.

Бум на момчета

в BG музиката

догодина

3 фолкбебета и едно в поп музиката се очаква да проплачат през 2018 година. Десислава, Фики и Мария Илиева ще пазаруват дрешки в синьо, защото всички те чакат момченца.

Десислава е

бременна от

спортист

Още в началото на новата година се очаква певицата Десислава да дари любимия си Благой Найденов с наследник. Двамата вече са избрали име, но от суеверие не го казват. Засега се знае, че бебокът няма да се казва Благой. Десислава има син от предишна връзка - 16-годишния Майкъл. 

Мария Илиева позира с бременното си коремче.  СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК НА МАРИЯ ИЛИЕВА
Мария Илиева позира с бременното си коремче. СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК НА МАРИЯ ИЛИЕВА

Фики и Гюлджан

ще имат Тунчер

След като 2017 г. бе наситена откъм пищни събития за фолкпевеца Фики - годеж с около 2000 гости, сватба и начало на общ бизнес с баща му, 2018 г. се очартава да бъде също толкова вълнуваща дори само с появата на първия му син. Той ще носи името на известния си дядо - Тони Стораро, който по документи е Тунчер. А майката Гюлджан и татко Фики се надяват първият им наследник да носи и музикалния талант на рода си.

Мария Илиева

бременна от по-млад

Момче ще има и поп певицата Мария Илиева. Тя обяви новината за бременността си в социалните мрежи, но крие подробности около това кога се очаква да станат трима и избрали ли са име. Само се знае, че таткото е 26-годишният Георги Михайлов, който живее и работи в Белгия. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ