Напишете дума/думи за търсене

4 модни съвети, които ще прикрият излишните килограми през бременността

Не всяка бъдеща майка може да се похвали с това, че е качила съвсем малко килограми. Има много дами, които добавят към теглото си повече, отколкото им се иска и в това няма нищо лошо. Тогава идва въпросът как да се обличаме така, че да не ни личи? Ето някои модни съвети.

1. Изберете вталено яке/сако без закопчаване, което да разкрива коремчето ви и в същото време да очертава кръста. Така ще създадете илюзия за фина талия, въпреки наедрялото коремче.

2. Носете аксесоар. Например красиво колие, което да е по-дълго и да пада върху гърдите. Добавете го като цветен акцент върху облекло в един цвят. Така погледите на всички ще падат върху бижуто, а не върху фигурата ви.

3. Изберете правилни обувки. Кецовете наистина са много удобни, но едва ли са най-подходящият избор, ако мислите, че сте качила повече килограми от допустимото. Заложете на спортни или по-елегантни обувки, но на цяла платформа. Добавете ортопедични стелки, за да се чувствате по-комфортно.

4. Внимавайте с избора на дънки. Не залагайте на модел с прави крачоли, ако сте наддала в областта на краката. Противно на логиката трябва да изберете такива, които са вталени надолу. Така ще създавате илюзия за стройна фигура, защото бедрата ви ще контрастират на големината на корема.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ