Напишете дума/думи за търсене

Мило бебе, ето какво се случва с мен, когато се усмихваш

Мило бебе, усмивката ти е толкова ценна и уникална. Всеки път, когато се смееш, целият свят спира и се възхищава на чудната ти красота.

Изражението на очите ти дава топлина на цялото човечество. Когато се усмихнеш, имам чувството, че можеш да възстановиш всичко, което според мен е било разрушено. И знам, че животът е красив и съвършено несъвършен. Твоята усмивка е лекарство Всеки път, когато те видя, се усмихвам спонтанно и съм излекувана. Ти премахваш болката, тъгата и съмненията ми. Изчистваш ума ми и ставаш център на моя свят.

Посяваш семената на щастието – просто ме обичаш и в замяна ще получаваш безусловната ми и вечна обич. Подхранваш душата ми със силата и смелостта си. Изпълваш сърцето ми и пълниш живота ми със светлина. Когато се усмихваш, нямам друг избор, освен да вярвам и да се доверя - на теб, на себе си и на живота. В чудото, че се срещнахме и си мое дете. Когато се усмихнеш, разбирам, че съм благословена с ангел, за да излекувам раните си.

Моя малка любов, всеки път, когато се усмихваш, разбирам, че имам нова възможност в ръцете си. Може би най-красивата и ценна. Израстването, съзряването, ученето и вървенето напред с тази красива усмивка са твое наследство, което обещавам да не губя.

Превод от: https://youaremom.com/happens-when-you-smile/

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ