Напишете дума/думи за търсене

Мария Илиева: За мен е огромно удоволствие да се грижа за сина си сама

Мария Илиева Кадър: Би Ти Ви

2 месеца изпълнени с безмерно щастие и с много нови усещания, най-вече това, че ти оставаш на заден план и даряваш цялата си енергия на малкото същество, което изпълва дните ти. Аз съм в безкрайна каша от дни и нощи, но това не ми пречи, адаптирах се към режима на недоспиването, каза певицата Мария Илиева в предаването "120 минути" по Би Ти Ви. Днес се навършват 2 месеца от раждането на нейния син Александър. 

Може би силата на думите няма да пресъздаде истинското усещане, бях много щастлива, не го очаквах в този момент, но сякаш психически и физически бях готова, беше една невероятно щастие и голяма благодарност към бога, спомня си Мария Илиева какво е изпитала, когато е научила, че ще става майка. Тя нямала конкретно усещане какво ще бъде бебето, но приятелите й били сигурни, че ще бъде момче. 

Кръстихме го на себе си, винаги съм харесвала това име, баща му също, решихме просто да си носи това име на велика историческа личност, освен това е международно, каза певицата, попитана на кого е кръстено детето й. 

Ето и първите мисли и усещания на майката, когато за първи път е видяла малкия Александър: "Казах си, че е доста сбръчкано, но имаше огромни устни, когато го доближиха до мен и той спря да плаче, усетих тази неделима връзка между майка и син. Имам безценната помощ на моите близки при отглеждането, но за мен е огромно удоволствие да се грижа за него самичка, каза още певицата. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ