Напишете дума/думи за търсене

Барби и Кен празнуват рожден ден с Никол на Николета (Снимки)

Дъщерята на плеймейтката Николета Лозанова и на футболиста Валери Божинов - Никол стана на 6 години.

Тази година Лозанова бе организирала тематично парти - Барби стил за своето "малко копие", както самата тя нарича дъщеря си. Основният цвят на партито съвсем естествено бе розовия, а за доброто настроение на гостите, както и на самата рожденичка се грижиха не други, а Барби и Кен.

"Преди 6 години на тази дата, животът ми придоби истински смисъл. Родих “причината”, да се старая да бъда достоен пример, да бъда съвършена! Мога го, заради нея - Никол, моето всичко! Бъди здрава, ще ти дам света в ръцете, а ти го покори и владей, с чар и интелект! Обичам те!", написа плеймейтката в социалната мрежи Инстаграм, където сподели множество снимки от партито.

Традиционно майка и дъщеря бяха облечени еднакво, а Никол показа завидни умения както пред обектива на фотоапарата, така и на модния подиум.

Баща й - футболистът Валери Божинов не присъства на тържеството, но също честити рождения ден на Никол в социалните мрежи.

"Точно 6 години, откакто се роди любовта на живота ми! Моята най-голяма слабост, съществото, на което подарих сърцето си! И преди 6 г. футболът ме лиши от възможността да съм първият, който да те целуне и на този ти рожден ден ще ме отдалечи от теб, Никол, но тати много те обича и разстоянието не е фактор, който да повлияе на нашата неимоверно силна връзка! Благословен съм да имам най-невероятната дъщеря!", пише той.

Миналата година Лозанова и дъщеря й празнуваха в Дисниленд в Париж.

Снимки: Инстаграм
Снимки: Инстаграм
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ