Напишете дума/думи за търсене

Джинджифилът намалява риска от спонтанен аборт

Ако сте от дамите, които обичат да пийват чай от джинджифил или го прибавяте към храната, то следващите редове ще ви бъдат особено полезни. Дори и да не сте сред тях обаче, може да промените мнението си, след като видите една наистина голяма полза от приема на горчивото кореноплодно растение.

Някои учени твърдят, че джинджифилът намалява риска от спонтанен аборт, ако се приема в нормални количества, без да се прекалява. Важно е да знаете, че трябва да приемате растението прясно, а не под формата на капсули или таблетки. Никога не го взимайте под друга форма!

По време на деветте месеца джинджифилът трябва да е чист. Можете да го приготвите, като в 3 ч.ч. вода сварите корен с големина 3-4 см. Можете да приберете получената смес в хладилник и да си пийвате по половин чаша няколко пъти седмично или по няколко глътки, когато се сетите. Но не прекалявайте!

Той също така действа върху мускулатурата, като й влияе отпускащо и релаксиращо. Въздейства и на хормоналното ниво, като намалява болките в кръста и гърба в напреднала бременност.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ