Напишете дума/думи за търсене

Така бих описала момента, в който научих, че съм бременна

Скъпо малко човече в корема ми,

толкова съм развълнувана, че не мога да започна да описвам чувствата си точно сега. Все още съм в шок от новината, че съм бременна.

Това е моментът, за който мечтахме толкова много с твоя татко. Молихме се за теб и чакахме. Нямам търпение да те видя след броени месеци. И въпреки това, обещай ми, че ще стоиш в корема ми колкото се може повече. Всеки ден, прекаран там, е добър за теб и развитието ти. Сигурна съм, че ти също искаш да видиш мен - твоята бъдеща майка. А всъщност защо бъдеща? Аз вече съм твоя мама.

Днес е един от най-специалните дни в живота ми. Ще помня винаги това вълнение, което се е свило сякаш на топка в корема ми. Искам да крещя от щастие. А в същото време ме е страх. Дали ще бъда достатъчно добър родител? Искам да ти дам всичко най-добро. Каквото и да ми коства това!

Не мога да обещая, че ще бъда перфектна майка, но ти обещавам, че ще направя най-доброто, на което съм способна. Зная, че ще правя грешки. Зная, че невинаги ще съм подготвена за всичко. Едно нещо обаче е сигурно - нямам търпение да се запознаем и да те държа в ръцете си. Ти си моето всичко!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ