Напишете дума/думи за търсене

Бременната Ирра плаче на реклами

Певицата засне фотосесия с бременното си коремче.

Поп певицата чака третото си дете през август, но крие пола му

“Когато си бременна, си суперщастлива през цялото време. Е, има и моменти, когато плачеш на реклами, но те са мимолетни”, казва с усмивка поп певицата Ирра, която е на прага на най-щастливото очакване. През август тя ще стане майка за трети път.

“Трябва да се роди след 15-и, към 20-и август. Ще имаме още един Лъв в семейството след големия ми син”, каза Ирра. Тя обаче се надява бебето да се роди на различна дата от батко си, за да може и двете деца да си имат собствен празник.

Певицата се радва на много лека бременност. Първоначалният период на физически дискомфорт бил кратък и дори успявала да работи безпроблемно.

“Почти не разбрах, че съм бременна. Даже

доскоро забравях,

че съм в това

състояние,

понеже се занимавам с няколко различни проекта. Сега обаче коремът ми толкова порасна, че сам напомня за себе си. Няма как да забравя, че съм бременна вече. Но се чувствам много добре, първоначалните няколко седмици не беше кой знае колко приятно, но премина бързо.”

А тази бременност е по-различна от другите. Певицата казва, че и с трите деца бременностите са преминали по различен начин. Тази минала много бързо, може би поради факта, че била много ангажирана и нямала много време да се занимава само с това. И не само заета с работа, ами и с двете си по-големи деца от предишен брак - Явор и Георги.

Макар бременността да не създавала проблеми, се налагало Ирра да отказва ангажименти.

“Отказах, защото няма как да се появявам с корем. Освен това цялата музикална презентация е свързана с много движение и танци и не беше подходящо в този момент. Затова се наложи да откажа няколко ангажимента. Също и интервюта. Вие сте първите хора, на които давам интервю в последните 7-8 месеца”, казва певицата и уточнява, че не искала да се шуми около бременността ѝ, особено когато всичко друго си вървяло с пълна сила.

“Създадох нова колекция за пендари, направихме даже ревю, сайтът за българските дизайнери си върви през цялото време и се разраства. Даже моите приятели ми се подиграват, че бебето ще излезе направо с компютър, ще започне да взема и да дава поръчки, да наема нови дизайнери, да си говори с всякакви шивачки и ателиета. Но така е по-приятно, аз се чувствам доста добре все още”, разказва Ирра.

Тя обаче крие пола на бебето.

“Ще изчакам да се появи и тогава ще кажа”, заявява изпълнителката.

Бебето било планирано и може би затова бъдещата майка не успяла да измисли и организира много романтичен начин да съобщи новината на таткото.

“Точно тогава го нямаше в София и трябваше да му кажа по телефона. Той нямаше търпение да види резултатите и просто му изпратих теста. И е много щастлив”, казва с усмивка Ирра и допълва, че вероятно бащата все още не знае какво го очаква след появата на новия член на семейството. А това е така, защото

за него това ще е

първо дете

“Като изключим моите две, за които той полага грижи”, уточнява певицата и допълва: “Той е много грижовен и внимателен, затова съм убедена, че всичко ще се случи много леко, няма да има стрес. Интересното при него е, а мисля, че се случва при всички бащи, че се опитва да бременее заедно с мен и той напълнява. Аз все пак ще родя, за него не знам как ще се отърве от натрупаното през тези девет месеца”, казва Ирра, но крие името му и не иска да се шуми около връзката ѝ.

“Той не е популярна личност. За мен е изключително голям човек и с добро сърце, много грижовен. Много силно се обичаме, имаме връзка от няколко години. Никога не сме парадирали с отношенията си и не сме ги натрапвали на хората. Най-хубавото от всичко е, че живеем в пълна хармония. Той е със страхотно чувство за хумор, даже понякога ми идва прекалено, дори и в сериозни ситуации се шегува. Занимава се с много неща, предимно в сферата на интернет, компютри, сайтове. Това ми е от голяма помощ, защото успявам някак си да понауча и да ги приложа в моите сайтове. Много съм щастлива, че го имам в живота си.”

Името на бебето ще изберат двамата. Набелязали си няколко имена, но не са взели окончателно решение.

“Двамата силно вярваме в доброто. Аз лично много се занимавам с ангели, архангели, енергии и той много ме подкрепя в това, вярва ми. Затова ще се допитаме. Накрая винаги става това, което сме замислили. Но имаме нужда от някакво доказателство, че сме взели правилното решение.”

Батковците отдавна помагат на майка си и се включват активно в домакинските дейности. 

Снимки: Личен архив
Снимки: Личен архив

“Аз така съм ги възпитала, че

в нашия дом

няма мъжка и

женска работа

Всеки знае какво трябва да свърши, така че на всички да им е добре. Естествено, като деца забравят понякога да подредят, но ние не държим толкова на тези неща.”

След като разбрали, че майка им е бременна, те обещали много да не я ядосват, но тя обяснява, че невинаги им се получава, защото всеки от тях е със силен характер.

“На моменти ми идва да избухна, но се въздържам или поне на мен така ми се струва”, казва певицата.

По-малкият ѝ син - Георги, отдавна искал в семейството да има бебе и приел новината с радост. Преди да я съобщят на Явор - по-големия ѝ син, водили разговор с него, че евентуално майка му или баща му може да решат да имат и друго дете, а той не бил особено щастлив от това. После обаче, когато разбрал, че майка му е бременна, се зарадвал, че пак ще става батко. При първата си бременност Ирра бе в разгара на музикалната си кариера, но се отказа от пеенето, за да се отдаде на майчинството. Сега обаче планира да е различно.

“Този път аз самата съм много по-зряла и сигурна в нещата, които правя. Все пак при първо дете не знаеш какво ще ти се случва и какво ще те сполети. Сега вече, за трети път, се чувствам много по-сигурна. Надявам се, че ще продължа да работя, ако не в същото темпо, поне в някакво подобно. За момента нямам планове да спирам и да се отказвам. За себе си осъзнах нещата, които ме правят щастлива, а музиката е едно от тях. Няма как да спреш нещо, което ти доставя удоволствие”, казва тя. 

Ирра по време на литературно четене
Ирра по време на литературно четене

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ