Напишете дума/думи за търсене

До най-чаканото бебче в моето коремче

Скъпо сладко бебче,

ето те и теб! Растеш в мен и се движиш като една малка пеперудка. Усещането ми е познато, защото имах същите пеперуди в корема, когато срещнах твоя татко. Само че ти си истинско създание, което ще се превърне в човече. Имаш сърчице.

Усещам твоите ритничета. Нямам търпение да дойде времето от деня, когато ще започнеш да напомняш за себе си отвътре. Невероятно е да знам, че си в мен. Нямам търпение да те запозная със света навън. Но сега трябва да стоиш вътре - на топло и сигурно, където ще те пазя, докато дойде моментът да се запознаем.

Трудно ми е да имам търпение. Искам да те гушна и притисна до себе си, да усетя топлината на кожата и малкото ти телце. Чудя се какви ще бъдат очите ти и вече си представям малките ръчички, в които ще плениш завинаги сърцето ми.

Моето сърце вече ти принадлежи, защото ти си онова малко усещане вътре в мен, което ме кара да бъда жива. Нямаш представа колко дълго мечтаех за теб и те чаках. Ти си моята искрица щастие, благословия и малък ангел на любовта. Ти си моята обич и сбъдната мечта. Сладките крачета, с които риташ в коремчето ми, вече имат следи в душата ми завинаги.

С обич,

мама, която скоро ще видиш

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ