Напишете дума/думи за търсене

Колко време ни остава на Земята, има ли живот след смъртта... (Видео)

Трети брой на сп. "Космос" вече е на пазара. Основната тема на броя е колко време ни остава на земята. Учени паникьори ни дават най-много две години, а по-хладнокръвните 4-5 милиарда години. По същата тема ще разберете, че дори при най-лошия сценарий надежда за оцеляване има. Според най-фантастичните теории дори Слънцето да започне да изчезва, температурата на околните планети ще се повиши и там ще се появят благоприятни условия за живот.

Капацитетът на мозъка е друга тема, по която разсъждават учените. Оказва се, че ако успеем да го накараме да работи на 100%, ще загинем.

Ще станем ли жертва на галактически канибализъм и каква е съдбата на втория човек, стъпил на Луната, ще научите още.

Друга любопитна тема е, че освен глобалното затопляне има още нещо, което топи най-големия ледник на Антарктида.

Интересните истории започват със съветския период на убиеца на Джон Кенеди, а след това с няколко професори се впускаме в едно средновековно разследване - дали цар Симеон Велики е починал от естествена смърт или е бил отровен.

Главен герой в криминалната история е създателят на Ал Капоне - Франки Йейл, който загива, поръчан от най-неочаквания за всички човек.

Очаквайте пълна дисекция на темата - има ли живот след смъртта - с изумителни разкази на реанимирани и лекари, засекли необичайната аномалия.

В темата, посветена на медицината, търсим отговор с учени дали идва краят на антибиотиците и какво е решението, за да оцелеем.

Защо историята забрави човека, спасил живота на Ники Лауда и каква е причината за вечната война между краля на рока Елвис Пресли и "Бийтълс", ще научите от новия брой на "Космос".

Преди да разгърнете списанието, погледнете още веднъж внимателно корицата, защото там има скрита една загадка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ