Напишете дума/думи за търсене

Домати на фурна с галета, магданоз и пипер

Необходими продукти:

500 гр. домати

3 глави лук

1 к.ч. галета

6 с.л. олио

магданоз

черен пипер

сол

Начин на приготвяне:

Доматите се измиват, нарязват се на тънки кръгчета и след това се редят в тава, дъното, на която е предварително намазнена. Заливате ги с малко олио и поръсвате с магданоз и галета. След това овкусявате със сол и смлян черен пипер.

Лукът се реже на филийки, които се овкусяват по същия начин и се поставят, така че да покрият доматите. Така нареждате няколко последователни слоя до изчерпване на продуктите. Последният ред трябва да е от домати. Печете в умерено загрята фурна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ