Напишете дума/думи за търсене

Деси Банова: Няма да се връщам на работа!

Деси е в топ форма след раждането

Оставаме в България, категорична е половинката на бившия президент Росен Плевнелиев

Няма намерение да се завръща на работа синоптичката на "Нова" Деси Банова. Половинката на бившия президент Росен Плевнелиев роди момче Йоан преди два месеца и половина. Деси се наслаждава на майчинството и не крои планове да се появи в ефир скоро. В няколко интервюта, които даде преди Коледа, Банова е категорична, че работата вече не е приоритет за нея. За разлика от други свои колежки синоптички, които се върнаха в ефир възможно най-бързо след раждането, Банова дори не обмисля подобна стъпка.

"Когато Йоан поотрасне и преценя, че мога да си позволя да работя, тогава ще се върна. Засега искам да съм с бебето. Наслаждавам се на всеки момент, защото след раждането на дъщеря ми Йоанна бързо се върнах на работа. Просто такива бяха обстоятелствата. Сега мога да усетя с пълна сила тези моменти, които знам, че не се повтарят", разкри в интервю съпругата на Росен Плевнелиев.

Деси е категорична, че с мъжа й няма да напуснат България. В последните месеци се появи информация, че сипотничката и бившият президент планират да заживеят в САЩ.

"Няма нищо вярно в това. Оставаме в България", отсече Деси.

Синоптичката и Плевнелиев рядко вече ходят по светски събития
Синоптичката и Плевнелиев рядко вече ходят по светски събития

Синоптичката вдигна завесата защо кръщава детето си Йоан. Нейната дъщеричка се казва Йоанна, а Банова дълго мисли дали не е странно и двете й деца да носят едно и също име.

"Винаги съм харесвала това име и за момче, и за момиче. Споделих с Росен, той много го хареса. След това и с каката Йоанна. Тя се израдва, защото каза, че е кръстено на нея. Всъщност има Божия намеса в избора на името. При различни посещения във Франция и Германия се случи така, че влизайки в катедрала, първото нещо, което виждах, беше св. Йоан. Най-интересното е, че Йоан се роди на 1 октомври и се оказа, че на тази дата се чества св. Йоан Кукузел. Просто той си е дошъл с името и има нещо като Божия намеса в избора на това име", разкрива съпругата на бившия президент. Деси отличи Плевнелиев, че помага адски много в отглеждането на детето им и винаги е до нея.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ