Напишете дума/думи за търсене

Как да се обличам през бременността?

По време на бременността коремът ви започва да расте по-бързо, отколкото предполагате. Това ще ви принуди да обиколите магазините за дрехи, за да освежите гардероба си.

Не е задължително да избирате евтини и безвкусни тоалети. Вместо това се възползвайте от възможността да създадете “идеалната колекция“ за всяка бременна. Ето 5 дрехи, които всяка бъдеща майка трябва да има, за да прекара по възможно най-удобен начин деветте месеца на очакване.

1. Ластична прилепнала блуза

Прилепната блуза, направена от разтеглива материя - това е първото нещо, с което трябва да заредите гардероба си. Тя е удобна и ще „расте“ заедно с корема ви. Освен това в много случаи ще може да я носите и след бременността.

2. Широка памучна риза

Тя е идеално допълнение за гардероба ви, защото може да я носите и след като родите. Изберете ризи, чиито модели са леко стеснени под гърдите, а надолу започват да се разширяват. Така ще привлечете вниманието не върху надрелия си корем, а върху хубавия си бюст. Изберете памучна материя, за да не се изпотявате.

3. Едноцветен шлифер

Широкият шлифер е най-удобната връхна дреха за бъдещите майки. Той е подходящ както за разходка в парка, така и за бизнес среща. В повечето случаи е едноцветен и лесно се съчетава с останалите ви дрехи. Не експериментирайте с размера. Не ви е необходим по-голям, ако искате да го носите и след като родите.

4. Черна рокля

Класическата черна рокля е задължителна за всяка жена, независимо дали е бременна или не. Хубавото при нея е, че ви помага да очаровате околните както в работата, така и в магазина, докато пазарувате. Най-добре е да изберете рокля, която свободно пада надолу без да е прекалено прилепнала. С нея ще се чувствате най-комфортно.

5. Панталони, които обичате

Много е важно да изберете панталони за бременни, които ви карат да се чувствате красива. Изберете ги внимателно. Нека са прилепнали по тялото, но свободни в областта на талията. Заложете на черния цвят. Визуално ще ви направи по-слаби.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ