Напишете дума/думи за търсене

Кейт Мидълтън: Не знам дали кралицата е яла някога пица. Обичам моята с бекон (Видео)

Кейт Мидълтън прави пица с ученици в "Градините на крал Хенри". Снимки: Ройтерс

Херцогинята на Кеймбрдидж Катрин направи своята първа официална визита за 2019 година. Тя посети ученици в "Градините на крал Хенри" и заедно с тях построи къщички за птички. Херцогинята и децата направиха и пици с любимите си продукти, пише "Венити фейър".

При разговор с учениците, записан на видео и споделен в социалните мрежи, Кейт споделя, че обожава бекон върху пицата.

"Като пеперони е, но не толкова люто", казва Мидълтън, която след това бива изненадана от предложението на едно от децата, което обичало краставички.

Един от тези любопитни малчугани се осмелил да попита каква пица харесва Нейно Величество кралица Елизабет, на което Кейт отговаря, че не знае дали кралицата някога изобщо е яла пица, но смята да я попита.

Друго дете пък споделило, че ще се радва да се запознае с децата на Кейт - Джордж, Шарлот и Луи.

"Джордж и Шарлот в момента са на училище, но биха се радвали на учебни часове извън класните стаи. Джордж сега учи за Космоса", разказа Мидълтън.

Херцогинята на Кеймбридж, заедно с двама архитекти, ще изгради кралска градина за едно от най-големите изложения в Челси. По този начин тя ще опита да вдъхнови повече семейства да прекарат свободното си време на открито. Темата на градината ще е "Назад към природата" и ще се опита да предаде на порасналите посетители "чувството за чудо и магия, на което са се наслаждавали като деца", споделят още от двореца "Кенсингтън".

Превод и редакция: Симона Бузова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ