Напишете дума/думи за търсене

Папараци предрекоха, че Меган Маркъл ще роди момченце

Меган Маркъл и принц Хари

Бдителни папараци, заснели подаръците за бебешкото парти, което Меган Маркъл организира в Ню Йорк, стигнаха до извода, че бъдещата й рожба ще бъде от мъжки пол, съобщи сайтът Джъст джаред, цитиран от БТА.

Една от поканените на тържеството, актрисата Абигейл Спенсър, беше заснета да пристига в луксозния апартамент на хотел "Марк" в Манхатън с пазарска чанта, от която се подаваше подарък, опакован в син цвят. Това веднага беше свързано с мъжкия пол на бъдещия наследник на Меган Маркъл и съпруга й принц Хари, който се очаква да се роди през месец април. Сайтът пише, че е изключено Меган да не е споделила под сурдинка пола на бъдещата си рожба с най-близките си приятелки.

Амал Клуни и Серина Уилямс бяха домакини на партито , като сред поканените освен актрисата от "Костюмари" Абигейл Спенсър, фигурираха Гейл Кинг и Джесика Мълрони. Майката на Меган Джесика обаче не беше на празника.

Кейт, съпругата на принц Уилям, също не присъства на партито. Тя беше на семейна ски ваканция със съпруга си и трите деца.

Бебешките партита са американска традиция. Те не са характерни за британското кралско семейство. Обикновено се канят най-близките приятелки на бъдещата майка, които носят подаръци за бебето.

Екстравагантният 5-дневен престой на Меган Маркъл в Ню Йорк струва 500 000 щатски долара, отбеляза в. "Дейли мейл".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ