Напишете дума/думи за търсене

Да противодействаме на уроинфекциите с билки!

Уринарните инфекции са сериозен проблем за много от съвременните жени. Важна цел в процеса на лечението им е да не се допуска те да хронифицират, но за съжаление до там се стига често. Прекомерната употреба на антибиотици, спадът в имунната защита, стресът – това са само някои от причините, провокиращи рецидив.

Рискът от уроинфекции и особено от цистит, се увеличава и през периода на бременността, когато в организма настъпват редица хормонални промени. В тези случаи трябва да бъдем по-предпазливи и да сведем до минимум всички рискови фактори. Прием на достатъчно течности, поддържане на добра лична хигиена, грижа за имунитета – спазването на тези прости правила осигурява надеждна защита от уринарните инфекции.

Природните средства с уропротективен ефект също са добра опция срещу урологичните заболявания. Те се приемат самостоятелно – с превантивна цел или се комбинират със задължителните медикаменти при вече налична уроинфекция.

Продуктите на Nature’s Way – ефективно решение срещу уринарните проблеми!

Американската компания Nature’s Way има 50 години опит в индустрията на натурални продукти. Портфолиото на бранда включва билкови екстракти, мултивитамини, пробиотици и други естествени средства в подкрепа на здравето. Предлага и богата гама естествени продукти за поддържане на пикочо-половата система. Най-популярни сред тях са CranRx® Червена боровинка, Уринари с червена боровинка (Urinary With Cranberry) и Кидни бладър (Kidney Bladder). Ето как действат и в кои случаи се препоръчва употребата им!

CranRx® Червена боровинка 500 mg x 30 V-капсули.

Продуктът, който осигурява надеждна профилактика на рецидивиращи цистити и други уроинфекции! Всяка капсула съдържа концентрат от плодовете на червена боровинка, стандартизиран до необходимите количества проантоцианидини – активнитете съединения в плодчетата с висок урозащитен потенциал. Проантоцианидините имат мощни антиадхезивни свойства – те предотвратяват прикрепянето на Escherichia coli и други болестотворни бактерии по стените на уринарния тракт и насърчават изхвърлянето им чрез урината. Специалният сорт червена боровинка, от който е извлечен екстрактът се нарича Early Black. Той се отличава с максимално съдържание на проантоцианидини и има висока степен на ефикасност в профилактиката на цистита.

Уринари с червена боровинка (Urinary With Cranberry) x 100 V-капсули. 

Стартирайте приема на продукта още при началните симптоми на уроинфекция! Можете да приемате Уринари профилактично – при хроничен цистит и с цел намаляване на риска от бъбречни заболявания или в комбинация с антибиотици, за да подсилите действието им и да се възстановите по-бързо. Уринари съдържа екстракти от билките червена боровинка, лепка, царевична свила, глухарче, ружа и хидрастис. Тази комбинация има силно противомикробни и антиадхезивни ефекти, и намалява възпалението в засегнатите тъкани. Допринася за извеждане на патогените от уринарния тракт и значително облекчава симптоми като чести позиви за уриниране и отделяне на минимални количества урина, придружено с парене, болка в корема и др. Продуктът има естествени диуретични свойства, благодарение на което е подходящ при задържане на течности и високо кръвно налягане.

Кидни бладър (Kidney Bladder) x 100 V-капсули. 

Това е продуктът с най-мощно действие, който осигурява оптимална защита за бъбреците и пикочния мехур. Източник на високо концентрирани екстракти от билките синя хвойна, бяла ружа, магданоз, мечо грозде, джинджифил, хидрастис и червена калина. Кидни бладър е ефективен срещу пиелонефрит – възпалително заболяване на бъбреците, което засяга паренхима и бъбречното легенче. Кидни бладър облекчава мъчителната болка и намалява честотата на уриниране и усещането за парене. Благодарение на включения в състава му екстракт от джинджифил, потиска усещането за гадене и редуцира позивите за повръщане. Предпазва лигавицата от увреждането, което патогенните бактерии могат да причинят. Действа антиадхезивно, антисептично и противовъзпалително. Терапията с Кидни бладър след приключване на антибиотичното лечение намалява риска от рецидиви и подпомага оптималното възстановяване на бъбречната функция.

Продуктите на Nature’s Way ще откриете в аптечната мрежа в цялата страна, както и онлайн - на www.revita.bg

Официален вносител на бранда Nature’s Way за България – Ревита ЕООД.