Напишете дума/думи за търсене

Бебето се казва Арчи. Меган: Имам двете най- добри момчета на света (Видео, обзор)

Арчи е името на бебето на принц Хари. То е необичайно за модерната британска кралска история. Пълното име на детето е Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, съобщи Би Би Си.

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл показаха в сряда за първи път сина си, който се роди в понеделник, предадоха световните агенции. Това стана в залата “Сейнт Джордж” на замъка Уиндзор за радост на милионите фенове във Великобритания и по света. “Това е вълшебство, просто е поразително. Имам двете най-добри момчета на света и това ме прави много щастлива”, сподели херцогинята на Съсекс. Меган Маркъл похвали спокойния нрав на бебето. “Той е една мечта!”, възкликна бившата американска актриса. “На кого ли се е метнало”, пошегува се принц Хари.

“Всички казват, че новородените силно се променят за две седмици. Ние внимателно ще следим промените на нашия син през следващия месец. Но неговата външност се променя всеки ден”, отговори принцът, когато го попитаха на кого момченцето прилича повече. А когато го помолиха да покаже лицето на бебето, Хари се пошегува: “Вече има малко косми по лицето. Прекрасно”.

Представянето на бебето беше първата публична поява на Меган от близо 6 седмици. 37-годишната американка носеше бяла рокля на британската дизайнерка Грейс Уолес Бенър с колан, подчертаващ талията ѝ. Феновете бяха поразени от смелостта ѝ да акцентира на уголемения корем след раждането.

Принц Хари носеше нежно в ръце двудневното бебче, което спеше. Въпреки това гордият баща не се въздържаше да му говори. Двамата с Меган не криеха радостта си и често се поглеждаха в очите. Те отговориха на няколко въпроса в продължение на 3 минути, след което се оттеглиха да се подготвят за посещението на кралица Елизабет Втора. Очакваше се Нейно Величество първа да научи името на правнука си, след което то да бъде съобщено на всички.

Кралицата първа от кралското семейство трябваше да види бебето, но Меган разказа как, докато отивали да го представят пред медиите, се сблъскали в коридора със съпруга на Елизабет - принц Филип. Така, без да иска, той изпреварил жена си. (24часа)

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ