Напишете дума/думи за търсене

Щастливият семеен живот на Меси две години след сватбата

Малцина са хората, които не са чували за Лионел Меси, а още по-малко са тези, които да не смятат, че той е един от най-великите футболисти за всички времена. Вече десетилетие той и Кристиано Роналдо си оспорват приза за най-добър футболист на планетата. Аржентинският нападател на “Барселона” все още продължава да се намира в страхотна форма, макар да е на 32-годишна възраст. Отвъд терена обаче Меси не влиза в типичния стереотип за един футболист, а именно този на сваляч и плейбой.

Всъщност дребничкият аржентинец е в дългогодишна връзка със своята любов от детството, като двамата се познават повече от 25 години. Естествено, става дума за неговата съпруга Антонела Рокуцо, с която Меси се бракосъчета през 2017-а в техния роден град Росарио в Аржентина. Грандиозното събитие бе уважено от редица известни имена от света на футбола, като освен настоящи съотборници на Меси, имаше и бивши такива като Неймар, Самуел Ето'о и Карлес Пуйол. Самата церемония пък бе силно охранявана, като за събитието бяха командировани цели 450 полицаи.

Именно бракосъчетанието между Антонела и Лионел сякаш бе последното парченце от пъзела, наречен “семейно щастие“. Разбира се, липсата на брак никога не е пречела на хармонията в семейството на легендарния футболист, нито пък на неговата спортна форма. Нека не забравяме, че Меси винаги е бил сред топ реализаторите в Примера дивисион, където всеки може да заложи на голмайстор. Все пак Бълхата, както е прякорът на Лео, е играчът, отбелязал най-много голове в историята на Ла Лига.

И освен че съжителстването на семейни начала без брак изобщо не е било проблем за Лео и Антонела, то още по-интересно е да се отбележи, че те се радваха на две деца още преди да минат под венчилото. Става дума за синовете им, родени преди сватбата - това са Тиаго, който се появява на бял свят през 2012 година, и Матео, който е роден през 2015-а. Това обаче не са единствените деца, които Антонела е родила на Лео Меси. Двамата са горди родители на три момчета, като най-малкото и за момента последно се ражда след гръмката им сватба.

Това се случва в началото на 2018 година, като първите спекулации за новия наследник на техничния аржентинец се появяват, след като той е изваден от групата на Барса за предстоящ мач от Ла Лига поради "причини от личен характер". В крайна сметка малко след това спекулациите се потвърждават, като самият Лео поства умилителна снимка в своя Instagram профил, на която се вижда как малка бебешка ръчичка е сграбчила единия пръст на футболиста. А съдейки по семейните снимки и публични изяви на Меси и неговото семейство, то те са повече от щастливи заедно.

Лео Меси показва на всички, че и футболистите могат да бъдат с един и същи партньор в продължение на години противно на стереотипите. Изобщо, освен един от най-великите на футболния терен за всички времена, Меси е и страхотен съпруг и баща.