Напишете дума/думи за търсене

Вдъхновяващо! 96-годишен вдовец прави басейн в двора си за съседските деца, след като жена му го напуска

След като съпругата на Кийт Дейвисън умира преди 2 години, той решава да замени празнотата и тишината в дома си с детски смях.

Двамата са живяли заедно 66 години, когато си отива от този свят. "Не можете да си представите какво е чувството твоят другар да те напусне. Плачеш много, защото нея вече я няма", разказва възрастният мъж пред американски медии.

След смъртта й той се сблъсква с ужасяващата тишина на зимните нощи. Къщата остава напълно празна. След като се отърсва от първоначалния шок и депресия, той решава да действа. И няма никакво значение, че отдавна е прехвърлил 90-те - в главата му се ражда уникална идея, чрез която иска да направи двойно добро. От една страна да подобри собственото си настроение, а от друга - да подари щастие на няколко деца. Така решава да направи в собствения си двор басейн, в който съседските деца да плуват и играят. Така или иначе в тяхната къща нямало достатъчно пространство за това и идеята му се сторила повече от подходяща.

Речено - сторено! Дейвисън изгражда достатъчно голям басейн и всичко, което му остава, е да започне да чака децата да си играят в него. Първоначално съседите му приемат скептично идеята и никак не им се вярва, че замисълът наистина ще се превърне във факт, но накрая с изненада виждат резултата. С времето не само съседските деца, но и техни приятелчета от града започват да се забавляват и смеят в двора на стареца Кийт. Той пък стои край тях, почива си и им се радва. Вижте в следващото видео кадри от един ден в къщата на 94-годишният тогава вдовец.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ